Sæson 2023/2024 i PI Gymnastik

Bestyrelsen arbejder på højtryk for at få puslet de sidste brikker på plads i programmet for den kommende sæson.

Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook og Instagram, hvor vi løbende lægger information ud.

Har du spørgsmål til den kommende sæson: Kan man være turist? Har I børnehold? Hvordan tilmelder jeg mig? etc, så tjek først og fremmest ‘INFO’, hvor vi besvarer de mest almindelige spørgsmål.

Status pr 11. august 2023:

PI Opvisningsholdet fortsætter, samme tid og sted, torsdag aften i DGI-byen, men med både nye og velkendte ansigter i instruktørteamet. Holdet vil i den kommende sæson blive ledet af Stine Malmberg, Sigrid Jacobsen og Tanja Dragsdal på rytmesiden og Mads Rewers og Stine Darville på springsiden.

PI Dans fortsætter med nyt, stærkt instruktørteam: Amalie Jasim & Michael Hammerbo (læs om dem … og vores andre instruktører her). Holdet vil fortsat træne tirsdag aften i spejlsalen på Idrætsfabrikken, Vesterbro.

PI-X fortsætter med Miran og Andrea som instruktører. Holdet vil i den kommende sæson træne mandag aften i den nyrenoverede multihal på Nyboder Skole.

PI Fokus fortsætter med Mette Nagel som instruktør, og holdet træner fortsat mandag aften i multisalen på Utterslev Skole (spejlsal).

PI Teknik er et NYT HOLD, som vi er super glade for at kunne præsentere. Det er også ledet af Mette Nagel og med fuldt fokus på teknik-nørderi. Holdet vil have en kortere træningstid og ligge forud for PI Fokus, mandag aften i multisalen på Utterslev Skole (spejlsal).

PI Mænd fortsætter med Bastian og Benjamin som instruktører. Holdet vil fortsat træne onsdag aften i multisalen på Utterslev Skole (spejlsal).

PI Øvede fortsætter med Cathrine Tavs som instruktør. Holdet træner onsdag aften i multisalen på Vesterbro Ny Skole.

PI Puslinge fortsætter med Charlotte, Rie og Peter som instruktører. Holdet træner fortsat søndag formiddag, men flytter til hallen Gymnastikhuset i DGI-Byen.

PI Elitepiger fortsætter, og vi er glade for at kunne annoncere et nyt, stærkt instruktørteam: Pernille Sundstrup, Laura Stuckert & Pernille Schou. Holdet vil fortsat træne onsdag aften i Hallen på HF Efterslægten.

PI Styrke fortsætter med Eva, Susanne og Flex som instruktører. Holdet træner fortsat i hallen på Rødkilde Skole i Vanløse onsdag aften.

PI Piger fortsætter, og Hannah og Laura får følgeskab af endnu en instruktør, Eva Maria Heje Sichelkow. Holdet vil fortsat træne onsdag aften i Hallen på HF Efterslægten.

PI Træningstyperne fortsætter, og tovholderne i den kommende sæson bliver Emma Haller Ydergaard, Maja Vilhelmsen og Cecilie Ribers. Holdet kommer til at træne torsdag aften på Vesterbro Ny Skole.

PI Urban fortsætter med Ida-Maria som instruktør. Holdet kommer til at træne tirsdag aften på Idrætsfabrikken (spejlsal).

Og så kan vi præsentere endnu et NYT HOLDPI Old Stars … for “gamle gymnaster”, der gerne vil mødes til en hyggelig ugentlig træning med god hård opvarmning, styrke, udstræk og lidt spring i grav …

Holdbeskrivelser bliver lagt op løbende. Find dem her under ‘Hold’
Under ‘Instruktører’ kan du læse mere om vores instruktører i den kommende sæson.