INFO

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål, vi modtager i PI Gymnastik.

Hvornår starter sæsonen?
Det er forskelligt fra hold til hold, men som udgangspunkt starter PI Gymnastik hver sæson i den første uge af september. På holdbeskrivelserne for de enkelte hold vil der fremgå info om opstart (herunder datoer for fortræninger/udtagelser på de udtagede hold). Hold også øje med vores Facebook-side, hvor vi hver sensommer orienterer om opstart for de forskellige hold.

Tilbyder PI Gymnastik hold for børn?
Nej. Vi har i den kommende sæson vores familiehold, PI Pusling, for forældre og børn i alderen ca. 2-4 år. Alle andre hold er voksenhold. Vi anbefaler at søge hos nogle af de andre københavnske gymnastikforeninger, der tilbyder børnehold, eksempelvis SaltoCity, ODK eller Valby Gymnastikforening.

Hvad er aldersgrænsen på voksenholdene?
Med undtagelse af foreningens familiehold – samt de få hold, hvor der er en særligt udspecificeret aldersgrænse (PI Styrke + PI Træningstyperne) – skal man være 18 år for at gå på et hold i PI Gymnastik. Reglen lyder helt præcist, at man skal være fyldt 18 år inden årsskiftet i den indeværende sæson. Så for at gå i PI-Gymnastik i sæson 23/24, skal du fylde 18 år inden 1. januar 2024.

Hvordan tilmelder jeg mig selv eller mit barn til et hold?
I PI Gymnastik har vi IKKE for-tilmelding til vores hold. På de mange gymnastik- og dansehold, der afholder udtagelse, vil tilmelding ske efter udtagelsen for de gymnaster/dansere, der er blevet udtaget til holdet. For de ikke-udtagede hold (herunder  bl.a. familieholdet PI Puslinge og PI Styrke) skal man fremmøde ved den første træning for at blive registreret – tilmelding foregår via PI Københavns hjemmeside samtidig med kontingentbetaling.  Læs mere her.

Kan jeg være turist på et hold?
Måske. Det er op til de enkelte instruktører at vurdere og afgøre, om der er plads til turister på deres hold, så tag fat i instruktøren på det pågældende hold. Som turist skal du imidlertid meldes ind på lige vilkår med alle andre – hvilket betyder, at du skal betale fuldt kontingent på det hold, du går på.

Hvad koster det at gå i PI Gymnastik?
Kontingentet svinger fra hold til hold, men vores grundkontingent i foreningen er fastsat ud fra kontingentet for Politiets Idrætsforening i København og vores særkontingent i gymnastikafdelingen. Se kontingentpriserne for de forskellige hold her og læs mere her. Går du på flere hold i foreningen, er der rabat at hente, du betaler kun 500 kr. for det billigste hold.

Hvilket hold passer til mit niveau?
Det er svært at vurdere, hvilke hold der kan passe bedst til forskellige niveauer og erfaringer med dans og gymnastik. Er du i tvivl om, hvilket hold der passer til dig, så læs holdbeskrivelserne og få et indtryk, tag evt. et kig på videoer af PI Gymnastiks hold (find flere links på vores Instagram og Facebook), og da de fleste hold afholder helt åbne fortræninger/prøvetræninger, har du også mulighed for at møde op og prøve det af.

Jeg går på et hold i PI-Gymnastik – hvordan skal jeg registrere mig?
Hvis du går på et hold i PI-Gymnastik – altså du er blevet tilmeldt hos instruktørerne ELLER er blevet udtaget til holdet – så skal du meldes ind i Politiets Idrætsforening og betale kontingent. Læs mere her. Vi passer naturligvis godt på dine oplysninger – læs vores privatlivspolitik her.

Skal man være ansat i politiet for at gå i PI Gymnastik?
Nej. PI Gymnastik er en forening for både politiansatte og “civile”. Hvis du er ansat i politiet, bedes du imidlertid oplyse det til din instruktør og ved registreringen, og der vil så være en mulighed for at få (dele af) kontingentet trukket via lønnen.

Jeg må stoppe i foreningen, kan jeg få noget af mit kontingent tilbage?
Nej. Hvis du af forskellige årsager må afbryde din deltagelse på et af vores hold, mens sæsonen er i gang, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial