PI-X

Sæson 2021/2022

Holdbeskrivelse:
I den kommende sæson vil der på PI-X blive undervist i en blanding af forskellige elementer fra contemporary, house samt floorwork.

Det primære fokus vil være floorwork og house, hvor der vil blive zoomet ind på alle de områder, som disse stilarter kan tilbyde, eksempelvis teknisk træning, floorwork, partnering, impro og den kreative tankegang, der hører til. Dertil skal det nævnes, at bevægelserne i floorwork indeholder mange elementer fra capoeira, breakdance, contemporary og meget andet.

Træningerne kommer til at være hårde med sved på panden, og de kommer til at være både teknisk og kreativt krævende. Men samtidig er der også plads til at have det sjovt, svede og høre en masse god musik!

PI-X er for den engagerede og rutinerede bevæger / gymnast / danser, der ønsker udfordring i contemporary og er åben for at lære house og floorwork. Vi forventer, at man som en del af holdet også vil prioritere holdet og træningerne højt, da vi har store ambitioner med holdet, og vi ønsker at blive mødt med samme engagement.

Hvad end din baggrund er – gymnast eller danser, dreng eller pige – hvis du kan lide at bevæge dig, så kom og vær med. Det er slet ikke bindende, hvis du kommer til fortræning og bare gerne vil se, hvad PI-X er.

Vi håber blot på at kunne inspirere og dele vores glæde og passion for dans og bevægelse. Vi glæder os rigtig meget til at møde jer allesammen.

OBS: Fortræningerne ligger tidligt (allerede medio/ultimo august).


Instruktører:
Miran Ugljen & Andrea Joensen
Læs om dem her

Træningstid/sted:
Torsdag kl. 19.30-21.30 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole, Slesvigsgade Kbh V.

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2021 – læs mere her)

Fortræning + udtagelse:
Fortræninger: Torsdag 19. august (FB-event) og torsdag 26. august (FB-event) kl. 19-21 i Gymnastikhuset i DGI byen
OBS: Ingen træning torsdag 2. september.
Udtagelse: Torsdag 9. september kl. 19.30-21.30 på Vesterbro Ny Skole. (FB-event)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial