PI-X

Sæson 2023/2024

Holdbeskrivelse:

I den kommende sæson er det femte gang, at PI-X er ledet af Andrea Joensen og Miran Ugljen. 

På PI-X vil der blive undervist i en blanding af forskellige elementer fra contemporary, house samt floorwork. Der vil være stort fokus på selve træningen, men der vil også blive arbejdet på den årlige koreografi, som holdet skal optræde med til de større opvisninger i København. 

Andrea og Miran har danset sammen i mange år, og sammen viser de en stor diversitet i deres undervisning. Udover undervisning i contemporary og house så vil det primære fokus være den tekniske træning i floorwork, som indeholder mange elementer fra capoeira, contemporary og break. 

Træningen vil også bestå af flere områder inden for de overnævnte stilarter, eksempelvis partnering, impro og den kreative tankegang, der hører til. 

Træningerne kommer til at være hårde med sved på panden, og de kommer til at være både teknisk og kreativt krævende. Men samtidig er der også plads til at have det sjovt, svede og høre en masse god musik! 

PI-X er for den engagerede og rutinerede bevæger / gymnast / danser, der er åben for at blive udfordret. Vi forventer, at man som en del af holdet også vil prioritere holdet og træningerne højt, da vi har store ambitioner med holdet, og vi ønsker at blive mødt med samme engagement. 

Hvad end din baggrund er – gymnast eller danser, dreng eller pige – hvis du kan lide at bevæge dig, så kom og vær med. Det er slet ikke bindende, hvis du kommer til fortræning og bare gerne vil se, hvad PI-X er. 

Vi håber blot på at kunne inspirere og dele vores glæde og passion for dans og bevægelse. Vi glæder os rigtig meget til at møde jer allesammen. 


Instruktører:
Miran Ugljen & Andrea Joensen
Læs om dem her

Træningstid/sted:
Mandag kl. 20-22 i multihallen på Nyboder Skole.

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2023 – læs mere her)

Fortræning + udtagelse:
1. fortræning: mandag d. 4. september, kl. 20-22
2. fortræning: mandag d. 11. september, kl. 20-22
Udtagelse: mandag d. 18. September, kl. 20-22
(Facebook-event for opstart)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial