PI Fokus

Sæson 2023/2024

Med fokus på den gode træning og inspiration fra både gymnastikken men i særdeleshed også fra dansens verden, er målet et hold fyldt med nysgerrige og ambitiøse bevægere.

Træningerne vil have et stort fokus på teknisk træning med inspiration fra Horton, Ballet og Jazz samt på at udfordre og lege sig frem til, hvad kroppen kan bevægelsesmæssigt og narrativt. Her vil træningerne være fokuseret på blandt andet gulvarbejde, udtryk, musikalitet, improvisation og procesorienteret materiale.

Holdet er et opvisningshold, men der lægges mest vægt på den ugentlige træningskvalitet. Opvisningsprogrammet vil derfor ikke være materiale, som nørdes og har en høj prioritet til hver eneste træning. Det forventes dog, at du er klar til en sæson med ugentlig træning, en evt. ekstratræning, og at du har tid og lyst til at engagere dig i holdet – træningsmæssigt som socialt.

Forvent ca. fem opvisninger.

Som underviser er det vigtigt for mig at skabe et trygt rum, da det efter min overbevisning er roden til et godt læringsrum. Min strategi for at opnå dette er de bløde værdier, og i mit rum er det derfor afgørende, at der er plads til lige præcis den, du er – generelt og på selve dagen.

Derudover er jeg stor tilhænger af genbrug. Materialer og opbygning vil derfor være genkendelig, hvis du har været i mit træningsrum tidligere.

Jeg ønsker et hold med diversitet. Kom uanset køn, og om du har lavet lidt eller meget gymnastik eller dans. Alle er hjertelig velkomne for at se, om PI Fokus er noget for dem.


Instruktør: Mette Nagel
Læs om hende her

Træningssted- og tid: Mandag kl. 20-21.30/22.00 i Multisalen på Utterslev Skole i Kbh NV (spejlsal).

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2023 – læs mere her)

Opstart:
Fortræning: Mandag d. 18. september, kl. 19:30-22:00
Udtagelse: Mandag d. 25. september, kl. 18:00-22:00
(Facebook-event for opstart)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial