PI Fokus

Sæson 2022/2023

Med fokus på den gode træning og inspiration fra både gymnastikken, men særligt fra dansens verden, er målet et hold fyldt med nysgerrige og ambitiøse bevægere.  

Træningerne vil have et stort fokus på teknisk træning med inspiration fra Horton, Ballet og Jazz samt på at udfordre og lege sig frem til, hvad kroppen kan bevægelsesmæssigt og narrativt. Her vil træningerne være fokuseret på blandt andet gulvarbejde, udtryk, musikalitet og procesorienteret materiale.  

Holdet er et opvisningshold, men der lægges langt mest vægt på den ugentlige træningskvalitet. Opvisningsprogrammet vil derfor ikke være materiale som nørdes og har en høj prioritet til hver eneste træning. Det forventes dog, at du er klar til en sæson med ugentlig træning, en evt. ekstratræning og at du har tid og lyst til at engagere dig i holdet – træningsmæssigt som socialt. Forvent ca. fem opvisninger.  

Hvis du er i tvivl om, om holdet er noget for dig, så kom endelig og prøv det af på egen krop. Jeg leder bestemt ikke efter bevægere med et langt og vildt CV, men efter arbejdsomme og nysgerrige ildsjæle, som elsker at udforske og blive klogere på egen krop og dens mange evner. Jeg glæder mig til at se jer alle! 


Instruktør: Mette Nagel
Læs om hende her

Træningssted- og tid: Mandag kl. 20-21.30 i Multisalen på Utterslev Skole, Kbh. NV (i opvisningssæsonen trænes til kl. 22)

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2022 – læs mere her)

Opstart:
Fortræninger: 12. september + 19. september
Evt. udtagelse: 26. september
(alle normal træningstid i Multisalen på Utterslev Skole)

Facebook-begivenhed for opstart her.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial