PI Dans

Sæson 2022/2023

Holdbeskrivelse:

PI Dans vil i år udbydes i to forskellige udgaver: Et træningshold og et opvisningshold. Begge hold byder på mulighed for høj udvikling af den øvede danser såvel som gymnasten, der er ny i dansens verden.

Holdene vil køre næsten parallelle forløb og til udtagelsen vil det være muligt at stille op til begge hold, hvor man så skal oplyse, hvilket der er ens 1. prioritet. Det er også muligt at gå på begge hold, men da holdene næsten vil forløbe parallelt anbefales det ikke.

PI Dans – Opvisning
PI Dans opvisningsholdet bliver denne sæson igen ledet af Magnus Kofoed og Cecilie Werner. Magnus og Cecilie har tilsammen et bredt bevægelsesmønster, som vil komme til udtryk i undervisningens diversitet. Der vil blive lagt ligeligt fokus på improvisation og koreografi udover den træning, der vil være rettet mod opvisningerne. Der vil også løbende blive inkorporeret et par dygtige gæstelærere.

PI Dans opvisningsholdet er et ambitiøst dansehold, der henvender sig til den sultne elev. Det forventes, at man deltager til alle træninger og alle opvisninger (som der vil være ca. 5 af i løbet af sæsonen) samt at man derudover engagerer sig i minimum ét udvalg på holdet. Udover kontingent vil der være en mindre udgift til kostumer, opvisninger og gæstelærere.

PI Dans er som altid åben for alle over 18 år, og der vil blive sammensat et hold på max 30 dansere. Det vil være muligt at stille op som turist til holdet. Bemærk at turister betaler fuldt kontingent.

PI Dans – Træning
PI Dans træningsholdet er et nyt tiltag denne sæson og er ledet af Magnus Kofoed og Cecilie Werner. Magnus og Cecilie har tilsammen et bredt bevægelsesmønster, som vil komme til udtryk i undervisningens diversitet. Der vil blive lagt ligeligt fokus på improvisation og koreografi. Der vil også løbende blive inkorporeret et par dygtige gæstelærere.

PI Dans træningsholdet er for eleven, der ønsker træning og udvikling på højt niveau, men ikke ønsker at deltage i opvisninger. Ligesom på PI Dans Opvisningsholdet forventes det, at man deltager til alle træninger og engagerer sig i minimum ét udvalg på holdet. Udover kontingent vil der være en mindre udgift til gæstelærere.

PI Dans er som altid åben for alle over 18 år, og der vil blive sammensat et hold på max 35 dansere. Det vil være muligt at stille op som turist til holdet. Bemærk at turister betaler fuldt kontingent.


Instruktører:
Magnus Kofoed & Cecilie Werner
Læs om dem her

Træningstid/sted:
Tirsdag aften i Værkstedet på Idrætsfabrikken, Vesterbro.
Træningsholdet træner kl. 18-19.30
Opvisningsholdet træner kl. 19.30-21.

Kontingent:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2022 – læs mere her)

Fortræning/udtagelse:
Fortræning: Tirsdag d. 6/9 kl. 18.00-22.00
Udtagelse: Tirsdag d. 13/9 kl. 18.00-22.00
Begge gange i Værkstedet på Idrætsfabrikken.
Facebook begivenhed for opstart her.

Inden udtagelsen skal du tage stilling til, hvorvidt du ønsker at stille op til træningsholdet eller opvisningsholdet – samt hvorvidt du ønsker at komme i betragtning til det andet hold, såfremt der ikke er plads på det ønskede.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial