PI Træningstyperne

Sæson 2021/22:

Holdbeskrivelse:

Masser af sved, nørderi, yderstillinger, lækre bevægelser og nye moves i én skøn blanding – toppet med hyggeligt selskab. Dét er da vist lige noget for dig!

PI Træningstyperne har udelukkende fokus på ugentlige træninger og ingen opvisninger. På holdet skal vi træne hårdt, vi skal nørde bevægelsesmønstre indenfor forskellige genrer, og så skal vi altid huske hyggen.

Holdet er for den øvede gymnast i alderen 25+, og hvis der er nok om buddet, vil der blive afholdt en udtagelse. Mere info om dette når vi nærmer os.

Igennem sæsonen har vi skiftende undervisere til at varetage et træningspas bestående af ca. to-tre undervisningsgange i træk. Hver underviser kan være med til at udvikle og dygtiggøre holdet samt afholde en spændende, lærerig og udfordrende træning. Underviserne vil præsentere en skøn blanding af grundgymnastik, anderledes gymnastik, moderne dans og urban – plus alt muligt lækkert derimellem.


Tovholdere:
Holdets tovholdere er Maja Vilhelmsen & Vinni Feddersen

Træningstid/sted:
Onsdag aften, kl. 19.30-21.30 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole, Kbh. V.

Opstart:
Første træning er onsdag 1. september kl. 19.30-21.30 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole (FB-Event).

Hvis der er behov af pladsmæssige årsager, vil der bliver afholdt udtagelse ugen efter, onsdag 8. september samme tid og sted.

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2021 – læs mere her)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial