PI Træningstyperne

Sæson 2020/21:

Holdbeskrivelse:

Masser af sved, nørderi, yderstillinger, lækre bevægelser og nye moves i én skøn blanding – toppet med hyggeligt selskab. Dét er da vist lige noget for dig!

PI Træningstyperne har udelukkende fokus på ugentlige træninger og ingen opvisninger. På holdet skal vi træne hårdt, vi skal nørde bevægelsesmønstre inden for forskellige genrer, og så skal vi altid huske hyggen.

Holdet er for den øvede gymnast i alderen 25+.
Vi starter sæsonen med en fortræning 3. september, og hvis der er mange om buddet, vil der blive afholdt udtagelse 10. september.

Igennem sæsonen har vi skiftende undervisere til at varetage et træningspas bestående af ca. tre undervisningsgange i træk. Hver underviser kan være med til at udvikle og dygtiggøre holdet samt afholde en spændende, lærerig og udfordrende træning. Underviserne vil præsentere en skøn blanding af grundgymnastik, anderledes gymnastik, moderne dans og urban – plus alt muligt lækkert derimellem.


Tovholdere:
Holdets tovholdere er Maja Vilhelmsen & Amalie Løvig

Maja og Amalie har begge været en del af gymnastikkens verden siden de var små. De har gået på diverse udtagede pigehold og rep. hold rundt omkring i landet. For dem er en god træning lig med sved på panden, teknisk nørderi og lækre bevægelser – altid med hygge i højsædet. De glæder sig til at være tovholdere for en sæson fyldt med spændende undervisere og udfordrende moves. Vi håber på at se jer.

Træningstid/sted:
Torsdag aften, kl. 19.30-21.30 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole, Kbh. V.

Opstart:
Fortræning torsdag 3. september, og eventuelt udtagelse torsdag 10. september.

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2020 – læs mere her)

Opstarts-event på Facebook her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial