Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik (sæson 22/23):

PI-X:

Andrea Joensen
Jeg startede som gymnast på Færøerne, men flyttede til København som 19-årig for at afprøve dansen – og har været forelsket i den lige siden. Jeg har gået på Copenhagen Contemporary Dance School i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har jeg også været i udlandet for at finde mere inspiration til min dans.

Lige så meget som jeg selv elsker at danse, så elsker jeg også at undervise andre i dans. Jeg underviser i meget fysisk dans, men med en kreativ tankegang til det. Det vigtigste for mig i dansen er at turde at blive udfordret og turde at give slip, fordi det er dér, det bliver allermest spændende og sjovest at danse. Jeg har undervist på bl.a Stepz danseuddannelse og Savery Academy, og jeg har optrådt med egne koreografier på Dansekapellet og på Færøerne de senere år.

Miran Ugljen
Miran er en meget energisk og undersøgende danser, som altid forsøger at udfordre sig selv på nye måder. Han har baggrund i de urbane stilarter, hvor han har fokuseret på house og floorwork, som han fusionerer med sin kampsports-baggrund.

Miran er uddannet fra Flow Dance Academy i 2013/14 og har siden da rejst og uddannet sig i udlandet. New York City og byens house scene har specielt draget hans interesse, hvor han gentagne gange er vendt tilbage. Han har arbejdet med teater, kommercielt og battle. Miran har været med i flere shows, musicals og forestillinger bl.a. West Side Story, som har spillet på Aarhus og Aalborg teater.

Miran vil primært undervise i house hvor fokus vil være på de basale trin, mønstre, rytme og flow. 

PI Dans:

Magnus Kofoed
Magnus arbejder professionelt som danser både i Danmark og i udlandet. Han har undervist, siden han var 14 år, og har gennemført den 1-årige danseuddannelse, Copenhagen Dance Education. Magnus har ikke nogen præferencer for specifikke stilarter, men elsker at eksperimentere og koreografere uden grænser.

Cecilie Werner
Cecilie studerer til dagligt på Københavns Universitet og har  gennemført den 1-årige danseuddannelse, Copenhagen Dance Education. Cecilie prioriterer individualitet og værdsætter elevernes ærlighed og personlige præg – både i koreografi og improvisation.

PI Elitepiger:

Benedicte Capion Knudsen
Jeg hedder Benedikte, er 30 år gammel, kommer oprindeligt fra Præstø på Sydsjælland, og til dagligt arbejder jeg som læge. Jeg har dyrket gymnastik siden tiden på puslingehold, og selvom jeg har været forbi spring også, fangede den rytmiske gymnastik mig tidligt og har aldrig sluppet sit tag. Senere har dans også fået en stor plads hos mig, og jeg bruger i min undervisning elementer fra begge verdener. Jeg elsker en god blanding af at nørde bevægelseskvalitet, musikalitet, hårde og sjove træninger samt håndredskaber – og alt det sociale, som følger med gymnastikken. Et kendetegn ved mig er, at jeg er ambitiøs med de ting, som jeg engagerer mig i, og forventer derfor også, at du er det som gymnast hos mig.  

Som udøver har jeg været aktiv på bl.a. DGI’s 10. Verdenshold, Ollerups Elitehold, PI Elitepiger, PI Dans, PI X og BCD/Vol. 3/Vol. 4. Jeg har stået i spidsen for hold som DGI’s 12. Verdenshold, Rep. hold i DGI Storkøbenhavn og DGI Storstrømmen og opstartet/ koreograferet til BCD/Vol. 3/Vol. 4. Herudover har jeg været gæsteinstruktør/-koreograf på diverse rytme- og dansehold herunder DGI’s 13. Verdenshold, åbning af Landsstævne, SG Dans, m.fl. Jeg har herudover taget en 1-årig danseuddannelse ved Sara Gaardbo, danset på aftenskoler flere år samt medvirket i produktioner til scene og video.  

PI Fokus

Mette Nagel
Jeg hedder Mette og kommer oprindeligt fra en lille landsby uden for Slagelse, men i de seneste 15 år har jeg været bosat på skift i København og Århus. I det jyske har jeg stordyrket gymnastikken som efterskolelærer på Bjergsnæs Efterskole og BGI Akademiet, hvor jeg på BGI var medstifter af deres danselinje, samt jeg har undervist collegeafdelingen på Gymnastik- og Idrætsefterskolen ved Viborg. Derudover brugte jeg stort set al min fritid i en hal – som gymnast på Århus Rep., Viborgs Elitehold, ASGs 1. Hold og Masters og som træner for Århus Mini Rep., Midtjylland Rep., Hammerum Rep. og Holstebro Rep.

I København har jeg gået på blandt andet Kbh. Rep., PI Elitepiger, PI-X og PI Dans samt trænet PI Elitepiger i to sæsoner. Gymnastikken er her blevet suppleret af dansen med Stepz Danseuddannelse, danseuddannelsen.dk by Sara Gaardbo og som underviser i dans på Svenstrup Efterskole.

Ydermere har jeg været en del af B-holdet, Gerlev Performance Team og Verdensholdet samt haft ophold i London, New York og LA. Derudover har jeg været vejleder, afholdt kurser i samarbejde med DGI, workshops i Contemporary i Danmark, Tyskland og USA og arbejdet som danser og koreograf til reklamefilm, diverse projekter og shows rundt i Danmark.

Jeg elsker at bevæge mig, arbejde med min krop, lege og udforske kreativt og procesorienteret, hvor kroppens individuelle og unikke måde at udtrykke og bevæge sig på narrativt kommer i spil. Min undervisning er en kombination af fordybelse, nørderi og et højt tempo. Jeg har gennem de sidste mange år skabt en stor passion for den funderede tekniske træning, hvor fokus ikke blot er på at gøre men også at forstå. Jeg finder det helt essentielt med tid til at sætte ord på og rette for netop at forstå og dygtiggøre. Samtidig elsker jeg også et højt tempo uden meget snak, hvor målet omvendt er ikke at overtænke men udforske, udfordre og opdage, hvad kroppen intuitivt kan. Helt centralt for mig som underviser er det at skabe et trygt rum. Et mål for netop at opnå indlevelse, at turde give slip, lege og bare være. Og så kan jeg virkelig godt lide at grine og hygge mig!

Min hverdag lige nu: Jeg har en bachelor i Informationsstudier, er gift med en dejlig jyde, mor til tre, underviser i Contemporary på den 1-årige musicaluddannelse Central Musical Theatre School på Vesterbro og så glæder jeg mig til at få gang i PI Fokus igen.

PI Mænd

Bastian Kejser
Tidligere teamgym-gymnast, som de seneste 6 år har danset på diverse danseskoler i København, og som de sidste 2 år var på PI Dans.

”Jeg bliver altid selv i godt humør, når jeg danser. Derfor vil mit hovedfokus være at skabe en god stemning og forhåbentligt give andre samme følelse! Jeg vil gøre mit for at komme med nye lækre og udfordrende koreografier og sørge for, at det aldrig bliver kedeligt. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at skabe et rum, hvor der er plads til at udvikle en personlig stil!”

Benjamin Bramsen
Repholdsgymnast igennem de sidste 7 år, som har været på Ollerup, og som nu er lærer på Sorø Gymnastikefterskole.

”En fed træning for mig er en træning med god energi, hvor der er plads til sjov og ballade og plads til at køre tingene til, man har det. Fokus hos mig bliver at ramme en masse skæve markeringer, musikalitet og så kommer det i større grad til at handle om at gøre bevægelserne til sine egne og finde sin egen stil, fremfor de enkelte trin.”

PI Opvisningsholdet

Stine Malmberg (rytme)
Stine er 30 år og har dyrket gymnastik, siden hun var gammel nok til at gå. Hun har været instruktør i mere end 12 år og har tidligere undervist på diverse DGI-hold, alt fra 10-14 hold til Aspiranthold. Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger Stine for, at der styr på tingene, og hun bidrager med en god bass-arm.

Tanja Dragsdal Jensen (rytme)
Tanja er 26 år gammel og har dyrket gymnastik, siden hendes mor kunne tilmelde hende til mor/barn hold. Hun har tidligere undervist en hel masse spring/rytme-børn i lokalforeninger samt DGI juniorhold.Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger Tanja for, at alle går fra træning med sved på panden, og bidrager med en hel masse skøre og til tider urealistiske idéer – og får altid Thomas med på ideen.

Thomas W. D. Olesen (spring)
Thomas er 29 år gammel. Han har dyrket gymnastik, siden han var 5 år, og har undervist i gymnastik, alt fra småbørn til voksne, siden han var gammel nok til at blive hjælpeinstruktør som 13-årig. Han startede sin instruktør-karriere inden for konkurrence-gymnastikken, men rykkede siden hen over i opvisningsgymnastikken primært ved DGI. Han har haft både Ynglinge Rep. hold og Aspirant hold i DGI Midt- og Vestsjælland øst. Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager Thomas med højt humør, en positiv indstilling, og han går meget op i, at alle på holdet føler sig som en del af holdet, uanset om man er en rytmeraket eller en springmaskine.

Søren Thomsen (spring)
Søren er 28 år gammel. Han har dyrket gymnastik siden barnsben, startende med konkurrence og siden hen som opvisningsgymnast.Søren har undervist i aldre fra 5-60 år og senest været et led i drengeholdet ‘Hold Fast’. Søren er en glad, frisk og energisk ung mand, som elsker at prøve nye ting – som han selv siger: ‘Nogle gange får jeg en idé, og så gør jeg det!’.

PI Piger

Hannah Borly
Hej, jeg hedder Hannah, jeg er 21 år gammel og kommer fra Solrød Strand, syd fra København. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille, hvor jeg som mange startede ud med at lave Teamgym i den nærmeste klub. Det var først efter mit ophold på Gymnastikefterskolen Stevns, at jeg opdagede kærligheden til rytmegymnastik og dans. Jeg har siden gået på diverse opvisningshold som Stevns Elite, Kbh rep, Kbh minirep og Pi-X.  

Jeg har lige afsluttet et helt fantastisk ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor lysten til at undervise KUN er blevet større! Her gik jeg på danselinjen, da jeg var nysgerrig på, hvor min krop og mine bevægelser ellers kunne tage mig hen. Min hverdag bestod derfor primært af moderne dans, contemporary samt lidt hip hip, house og kontakt improvisation med i bagagen. Selvom gymnastikken er dér, jeg føler mig hjemme, så er jeg ellevild med, når de to verdener kan give og tage fra hinanden. Jeg elsker nemlig et bevægelsesunivers med masser af kontraster, hvor de kraftige bevægelser og det høje tempo er nysgerrige på det bløde og følsomme og omvendt.  

Ellers glæder mig bare helt vildt meget til at træne PI Piger hver onsdag og lave en helt masse lækkert gymnastik med nogle spændstige damer! 

Laura Smedegaard
Hej, jeg hedder Laura, jeg er 22 år gammel og bor på Frederiksberg. Jeg begyndte til gymnastik, da jeg var lille, jeg startede som Grand Prix gymnast og var senere i individuel rytmisk sportsgymnastik i mange år. Da jeg tog på efterskole, fandt jeg kærligheden for opvisningsgymnastikken og har ikke kunne slippe den siden. Efterfølgende har jeg gået på holdene Stevns Elite, Kbh rep, PI Elitepiger og Kbh minirep. 

Jeg er en rigtig rytme-pige, der elsker det klassiske og yndefulde. Min baggrund som rytmisk sportsgymnast har nemlig lært mig en masse om teknik, smidighed, udtryk og ikke mindst at lege med håndredskaber. Efter mit højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har jeg fået smag for en masse stilarter, fra både danse-og gymnastikverdenen.  

Jeg kan ikke vente med at skulle bruge det, og jeg glæder mig mega meget til at skulle undervise nogle dygtige damer og skabe et lækkert træningsmiljø. 

PI Puslinge:

Peter Schmidt
Jeg hedder Peter og er det sjællandske aftryk i vores trænertrio. Jeg startede selv til gymnastik som 2½ år gammel, da min far, som var børneholdstræner i Helsinge, tog mig med i hallen – og siden da har jeg været hele spektret igennem fra børnegymnastik til rep og konkurrencehold.

I PI har jeg haft min gang på Opvisningsholdet, og så har jeg stået for PI-Allstars til lokalopvisningen. Som træner har jeg undervist i alle aldre fra puslinge til After-rep. Det er mit andet år som træner på PI-Puslinge og med mig har jeg min datter Clara på snart tre år, samt det yngste skud på stammen Noah som er seks måneder gammel. Vi glæder os alle tre til endnu et år med fart, leg, tumling, udmattelse og grinen i flere timer.

Rie Jochumsen
Jeg hedder Rie, og jeg er oprindeligt fra Vestjylland, hvor jeg også startede mit liv i gymnastikken. Siden da har jeg gået på mange forskellige hold i både Jylland og her i København. Jeg startede selv i PI på PI Piger og har siden været med på PI Opvisningsholdet og PI Retræte / PI Retro.

Jeg har undervist alle aldersgrupper fra børne- til voksenhold, og jeg glæder mig til (igen) at kaste mig ud i forældre-barn kategorien. Jeg har min datter, Allie, på ét år med på holdet, og hun glæder sig lige så meget som sin mor til at komme i gang med sæsonen.

Charlotte Johansen
Jeg hedder Charlotte, og jeg har gået til gymnastik, siden jeg selv var i puslingealderen. Jeg er oprindelig fra en lille by på Fyn, hvor jeg nærmest gik på alle gymnastikforeningens hold, og jeg startede som hjælpeinstruktør, da jeg var gammel nok til det. Jeg flyttede til København i 2010, hvor jeg også blev medlem af PI Gymnastik. Jeg har deltaget på PI Retro og PI-X, og jeg har også haft en sæson som instruktør på PI Piger.

Jeg er mor til Emil på snart to år, som elsker alt, der har med bevægelse at gøre, og jeg glæder mig derfor til at være en del af instruktørteamet på puslingeholdet og til en masse tons og tumling sammen med både børn og forældre.

PI Styrke:

Eva Petersson 
Eva har været instruktør på PI-Mix siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen

Susanne Spanggård
Susanne har tidligere gået til spring på PI Opvisningsholdet og på PI Styrke. Hun har undervist, siden hun var 13 år, har lavet konkurrence gymnastik, og har undervist alt fra konkurrencehold, til forældre-barn, børnehold, aerobic, yoga og springpiger. Susanne har i mere end 25 år undervist i JGI Gymnastik.

PI Træningstyperne

Maja Vilhelmsen & Vinni Feddersen

Vinni og Maja har begge været at finde som gymnaster på forskellige hold i København de sidste år, herunder PI Elitepiger, PI Fokus, Træningstyperne og Rep. holdet. Derudover hjælper Vinni også til i bestyrelsen i PI.

De elsker begge en god omgang grundgymnastik, men også at blive udfordret i forskellige stilarter inden for dansens verden – derfor vil Træningstypernes sæson 2022-2023 byde på en god blanding af det hele.

Som tovholdere har de fokus på at skabe et hold, hvor der er tid og fokus på alsidig bevægelse, sved på panden, teknisk nørderi og ikke mindst et godt fællesskab og måske en øl/sodavand i ny og næ.

PI Urban

Mikkel Villadsen
Mikkel er 26 år gammel, arbejder som danser og underviser. Han har undervist, siden han var 18 år, og har to 1-årige danseuddannelser i bagagen: Danseuddannelsen.dk hos Sara Gaardbo og Copenhagen Dance Education.

Igennem årene har Mikkel undervist på adskillige efterskoler og højskoler, og udover det har han været gæstelærer på forestillinger og optrådt til Copenhagen Pride.

Mikkel er tidligere gymnast, men efter sit efterskoleophold brændte han mere for dansen, og han har fortsat danset på højt niveau i dansebranchen. Han elsker at lege med dansen på forskellige måder, og ønsker at hans elever får mest muligt ud af træningerne, samt bliver udfordret på den bedste måde. Mikkel kan godt lide at fordybe sig i det feminine og lege med stage-presence.

 

PI Øvede

Cathrine Tavs 
Jeg startede min gymnastikkarriere i det vestjyske på diverse børnehold. Siden da har jeg kunne tilføje Holstebro Rep, Gjellerup sdr. Elitepiger, København Rep, PI Elitepiger og en tur på Ollerup, på gymnastik CV’et.  

Jeg har altid holdt meget af at bevæge mig, og bevægelsesglæden blev hurtigt overført til en stor passion for at undervise. Jeg har de seneste år stået i spidsen for Københavns Minirep og efterfølgende Rep hold, samt været gæsteinstruktør og underviser på diverse DGI kurser. Derudover sidder jeg også med i DGI Storkøbenhavns Gymnastikudvalg.  

Som instruktør er jeg meget reflekterende i min tilgang til undervisningen og lægger mange tanker bag mine træninger – med ambitionen om at udvikle, inspirere og dygtiggøre de gymnaster, jeg arbejder med. Jeg elsker at nørde teknik – hvad end det er helt ballet, spring over gulv eller det perfekte fejesving.  

Når jeg ikke laver gymnastik, sidder jeg på et digitalt bureau på Christianshavn og designer apps eller nusser om mine mange planter hjemme i min lejlighed i København.  

Trine Floor
Gymnastikken har været en del af mit liv siden tidlig barndom i en lokalforening i Nordvestsjælland. Senere blev det til landsdelshold og instruktørgerninger. Som gymnast på bl.a. Københavns Rep, PI Elitepiger. Som instruktør på div. børnehold, mix-hold og senest som instruktør på PI Piger. 

Jeg har foruden at være udøvende gymnast også været bestyrelsesmedlem og træner-repræsentant i nogle år. På den måde har jeg også fået et indblik i, hvad det vil sige at styre en frivilligt drevet forening. 

Jeg ønsker at skabe et hold, hvor man i opvisningen, som publikum, kan fornemme det fællesskab, holdet har. For mig handler gymnastikken ikke kun om de fede bevægelse og at få pulsen op. Det handler lige så meget om nye venskaber og gode minder, samt den udvikling hver enkelt gymnast gennemgår i løbet af en sæson.  

Jeg kan godt lide den klassiske gymnastik med et lille twist, og jeg glæder mig til at komme i gang med foreningen nyeste skud på stammen: PI Øvede.  

Når det ikke skal handle om gymnastik, arbejder jeg i en genvindingsvirksomhed.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial