Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik (sæson 21/22):

PI-X:

Andrea Joensen
Jeg startede som gymnast på Færøerne, men flyttede til København som 19-årig for at afprøve dansen – og har været forelsket i den lige siden. Jeg har gået på Copenhagen Contemporary Dance School i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har jeg også været i udlandet for at finde mere inspiration til min dans.

Lige så meget som jeg selv elsker at danse, så elsker jeg også at undervise andre i dans. Jeg underviser i meget fysisk dans, men med en kreativ tankegang til det. Det vigtigste for mig i dansen er at turde at blive udfordret og turde at give slip, fordi det er dér, det bliver allermest spændende og sjovest at danse. Jeg har undervist på bl.a Stepz danseuddannelse og Savery Academy, og jeg har optrådt med egne koreografier på Dansekapellet og på Færøerne de senere år.

Miran Ugljen
Miran er en meget energisk og undersøgende danser, som altid forsøger at udfordre sig selv på nye måder. Han har baggrund i de urbane stilarter, hvor han har fokuseret på house og floorwork, som han fusionerer med sin kampsports-baggrund.

Miran er uddannet fra Flow Dance Academy i 2013/14 og har siden da rejst og uddannet sig i udlandet. New York City og byens house scene har specielt draget hans interesse, hvor han gentagne gange er vendt tilbage. Han har arbejdet med teater, kommercielt og battle. Miran har været med i flere shows, musicals og forestillinger bl.a. West Side Story, som har spillet på Aarhus og Aalborg teater.

Miran vil primært undervise i house hvor fokus vil være på de basale trin, mønstre, rytme og flow. 

PI Aspirant:

Fie Tegen Linde
Jeg er 22 år, og før jeg flyttede til København sidste år for at studere, har jeg begået mig meget i gymnastikmiljøet i Holstebro, hvor jeg har gået på diverse udtagede hold bl.a. Holstebro Mini Rep. Før jeg flyttede til København, tilbragte jeg et semester på Ollerup Gymnastikhøjskole. Det seneste år har jeg gået på PI Piger. Jeg har gået til gymnastik hele mit liv med undtagelse af et år, hvor jeg boede i Luxembourg og her gik til ballet og hiphop.  

Det er vigtigt for mig at skabe et godt fællesskab på holdet, så gymnasterne ser frem til træningerne og føler sig trygge ved nogle gange at komme ud af deres komfortzone. Personligt elsker jeg mest de træninger, hvor man har fået sved på panden, og man kan mærke hinanden. Jeg håber, at gymnasterne vil føle, at de har fået brugt deres krop og fået sved på panden til hver træning.

Dans:

Magnus Kofoed
Magnus arbejder professionelt som danser både i Danmark og i udlandet. Han har undervist, siden han var 14 år, og har gennemført den 1-årige danseuddannelse, Copenhagen Dance Education. Magnus har ikke nogen præferencer for specifikke stilarter, men elsker at eksperimentere og koreografere uden grænser.

Cecilie Werner
Cecilie studerer til dagligt på Københavns Universitet og har  gennemført den 1-årige danseuddannelse, Copenhagen Dance Education. Cecilie prioriterer individualitet og værdsætter elevernes ærlighed og personlige præg – både i koreografi og improvisation.

PI Elitepiger:

Pernille Schou
Jeg hedder Pernille og har dyrket gymnastik, lige siden jeg lærte at balancere på to ben – først som springer, men senere blev jeg betaget af rytmegymnastik, og ikke mindst dans. Jeg har dyrket gymnastik og dans på hold som PI Elitepiger, BCD (og vol.3 og vol.4), Gaardbo Danseuddannelse og DGI’s 11. verdenshold.

Jeg har i tre år været instruktør på Lilleholdet og har koreograferet til vol.3 og 4. Jeg elsker det kontrastfyldte bevægelsesunivers, hvor der er fokus på styrke og højt tempo blandet med lækre bløde bevægelser.

Laura Ballentin
Jeg er 31 år gammel og startede med at lave vejrmøller i det midtjyske for ca. 28 år siden. Lysten dertil er heldigvis holdt ved. Som gymnast har jeg været aktiv på diverse junior-, rep.- og pigehold rundt om i landet. Derudover har jeg også været på BCD (og vol.3 og vol.4), Ollerups Elitehold, og DGI’s 10. verdenshold.

For at dygtiggøre mig og prøve kræfter med dansens verden tog jeg i 2013 en 1-årig danseuddannelse på Gaardbo. De senere år har jeg undervist hold som Holstebros Rep.hold, Gjellerup Sdr. Elitepiger og Ollerups Elitehold. Jeg elsker at lege med en god blanding af gulvarbejde, store bevægelser og afsæt.

PI Mænd

Bastian Kejser
Tidligere teamgym-gymnast, som de seneste 6 år har danset på diverse danseskoler i København, og som de sidste 2 år var på PI Dans.

”Jeg bliver altid selv i godt humør, når jeg danser. Derfor vil mit hovedfokus være at skabe en god stemning og forhåbentligt give andre samme følelse! Jeg vil gøre mit for at komme med nye lækre og udfordrende koreografier og sørge for, at det aldrig bliver kedeligt. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at skabe et rum, hvor der er plads til at udvikle en personlig stil!”

Benjamin Bramsen
Repholdsgymnast igennem de sidste 7 år, som har været på Ollerup, og som nu er lærer på Sorø Gymnastikefterskole.

”En fed træning for mig er en træning med god energi, hvor der er plads til sjov og ballade og plads til at køre tingene til, man har det. Fokus hos mig bliver at ramme en masse skæve markeringer, musikalitet og så kommer det i større grad til at handle om at gøre bevægelserne til sine egne og finde sin egen stil, fremfor de enkelte trin.”

PI Opvisningsholdet

Stine Malmberg (rytme)
27 år gammel, og jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var gammel nok til at gå. Jeg har været instruktør i mere end 10 år. Jeg har tidligere undervist på diverse DGI-hold alt fra 10-14 hold til Aspiranthold. Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger jeg for, at der styr på tingene og bidrager med en god bass-arm. Det vidste I ikke om mig: Jeg er bange for vand, men ejer et paddleboard.

Tanja Dragsdal Jensen (rytme)
24 år gammel, og jeg har dyrket gymnastik, siden min mor kunne tilmelde mig mor/barn hold. Jeg har tidligere undervist en hel masse spring/rytme-børn i lokalforeninger samt DGI juniorhold. Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger jeg for, at alle går fra træning med sved på panden og bidrager med en hel masse skøre og til tider urealistiske idéer. Det vidste I ikke om mig: Jeg har fødselsdag samme dag som min kæreste (eller han har fødselsdag samme dag som mig).

Mikkel Foss (spring)
19 år ung, og jeg har dyrket gymnastik, så lang tid jeg kan huske. Jeg har tidligere undervist diverse springhold fra små lokalhold, til juniorhold og DGI Nordsjælland 10/14 Syd. Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager jeg med lækker mulighed for spring, og jeg sørger altid for en god sikkerhed, når gymnasterne hænger i luften. Det vidste I ikke om mig: Jeg er stolt ejer af 104 sæt spillekort.

Thomas W. D. Olesen (spring)
27 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 5 år gammel. Jeg har undervist i gymnastik, siden jeg var gammel nok til at blive hjælpeinstruktør som 13-årig, og jeg har undervist alt lige fra små børn til voksne. Jeg startede min instruktør-karriere inden for konkurrence-gymnastikken, men rykkede siden hen over i opvisningsgymnastikken primært ved DGI. Jeg har haft både Ynglinge Rep. hold og Aspirant hold i DGI Midt- og Vestsjælland øst.

Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager jeg med højt humør, en positiv indstilling, og jeg går meget op i, at alle på holdet føler sig som en del af holdetm uanset om man er en rytmeraket eller en springmaskine. Det vidste I ikke om mig:  Jeg er latterligt glad for pingviner.

PI Piger

Trine Marie Floor Andersen
Jeg er 28 år og bor i Valby. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var helt lille, men fik først øjnene op for rytmegymnastikken for godt 10 år siden. Jeg har siden gået på diverse Aspirant- og Rep.hold, hvoraf de sidste fire sæsoner er tilbragt på Københavns Rep.hold.

Min instruktørerfaring kommer fra alt fra børnehold til seniorgymnaster. De sidste seks sæsoner har jeg været instruktør på et seniorhold i Taastrup, hvor jeg har stået for den rytmiske del. Jeg er meget engageret i foreningslivet og har de sidste tre år også været en del af bestyrelsen i Taastrup.

Jeg ønsker at skabe et hold, hvor man i opvisningen, som publikum, kan fornemme det fælleskab, holdet har. For mig handler gymnastikken ikke kun om bevægelse og at forbrænde kalorier. Det handler lige så meget om nye venskaber og gode minder, samt den udvikling hver enkelt gymnast gennemgår i løbet af en sæson. Jeg kan godt lide den klassiske gymnastik med et lille twist, og jeg glæder mig til at svede og hygge med alle de skønne PI Piger i den kommende sæson.

Karoline Genckel
Jeg er 21 år gammel og bor i København, men kommer fra Næstved, hvor jeg som mange andre startede gymnastikken med nogle gode Teamgym år. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var helt lille, og udover det har jeg danset ballet i flere år. Men efter et dejligt år på Vesterlund Efterskole blev det dans og rytme, der fangede min interesse! Siden da har jeg gået på det, der før hed udtaget aspirant, Kbh Mini Rep. og Kbh Rep.

Jeg har også danset et par år i et dancecrew, så lidt old-school hip hop, break og house er det også blevet til. Jeg har i flere år trænet en flok skønne piger fra 0.-4. klasse i spring og rytme, og sidste år var jeg instruktør for MS Performance i Ringsted.

Ligesom mine medinstruktører ser jeg fællesskab på et hold som værende afgørende for en god stemning og et springbræt til udvikling, både personligt og fælles på holdet. Det kan kun give et boost til godt humør og lysten til at lære! Og alt det gode fra træningen skal vi have smeltet sammen til lækker opvisning, hvor publikum sidder på kanten af stolen. Som instruktør er jeg nok hende den skøre med livlige sammenligninger, når der skal mere fart over gulvet. Jeg nyder kontraster og tyngde, tricks og dans, på lige fod med grund-gymnastikken. Derfor glæder jeg mig utroligt meget til at grine, svede, nørde og hygge igennem en fantastisk sæson!

Maja Henningsen
Jeg hedder Maja, er 25 år gammel og læser til daglig audiologopædi på KU. Ved siden af studie og job forsøger jeg at fylde min hverdag med så meget bevægelse som muligt – primært i form af gymnastik og dans. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget til at stå i spidsen for PI Piger sammen med Trine og Karoline.

Min bevægelsesmæssige baggrund stammer fra både springymnastik, rytmisk gymnastik og dans. I de seneste år har jeg et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, en 1-årig danseuddannelse hos Stepz Dansestudie og hold som Københavns Rep.hold og PI Elitepiger med i baggagen. Min undervisningserfaring stammer fra både forenings- og landsdelshold, familiehøjskole samt fra børne- og voksenhold hos Frederiksberg Dans.

Som bevæger er jeg enormt nørdet, og især det tekniske arbejde i dansen optager mig. Jeg elsker at dykke ned i de tekniske detaljer, fordi teknik styrker den enkelte bevægers styrke og mulighed for at indtage enhver form for bevægelsesgenre og -kvalitet. Derfor kan gymnasterne på PI Piger selvfølgelig også forvente at blive udfordret og dygtiggjort på netop dette område.

PI Pusling:

Bibi Blomqvist
Peter Schmidt

PI Styrke:

Eva Petersson 
Eva har været instruktør på PI-Mix siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen

PI Træningstyperne

Maja Vilhelmsen & Vinni Feddersen

Vinni og Maja har begge været at finde som gymnaster på forskellige hold i København de sidste år, herunder PI Elitepiger, PI Fokus, Træningstyperne og Rep. holdet. Derudover hjælper Vinni også til i bestyrelsen i PI.

De elsker begge en god omgang grundgymnastik, men også at blive udfordret i forskellige stilarter inden for dansens verden – derfor vil Træningstypernes sæson 2021-2022 byde på en god blanding af det hele.

Som tovholdere har de fokus på at skabe et hold, hvor der er tid og fokus på alsidig bevægelse, sved på panden, teknisk nørderi og ikke mindst et godt fællesskab og måske en øl/sodavand i ny og næ.

PI Urban

Nikoline Sofie Sjøberg
Nikoline er instruktør for PI Urban og har danset i mange år. Hun er meget passioneret omkring at koreografere og udtrykke sig gennem dans og har erfaring inden for mange forskellige stilarter, blandt andet commercial, girly hip hop, heels og contemporary.

Nikoline har en bachelor i Contemporary Dance fra Northern School of Contemporary Dance i Leeds, UK og har, før hun tog til England, taget den ét årige danseuddannelser på  Stepz og Copenhagen Contemporary Dance School.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial