Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik (sæson 20/21):

PI-X:

Andrea Joensen
Jeg startede som gymnast på Færøerne, men flyttede til København som 19-årig for at afprøve dansen – og har været forelsket i den lige siden. Jeg har gået på Copenhagen Contemporary Dance School i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har jeg også været i udlandet for at finde mere inspiration til min dans.

Lige så meget som jeg selv elsker at danse, så elsker jeg også at undervise andre i dans. Jeg underviser i meget fysisk dans, men med en kreativ tankegang til det. Det vigtigste for mig i dansen er at turde at blive udfordret og turde at give slip, fordi det er dér, det bliver allermest spændende og sjovest at danse. Jeg har undervist på bl.a Stepz danseuddannelse og Savery Academy, og jeg har optrådt med egne koreografier på Dansekapellet og på Færøerne de senere år.

Miran Ugljen
Miran er en meget energisk og undersøgende danser, som altid forsøger at udfordre sig selv på nye måder. Han har baggrund i de urbane stilarter, hvor han har fokuseret på house og floorwork, som han fusionerer med sin kampsports-baggrund.

Miran er uddannet fra Flow Dance Academy i 2013/14 og har siden da rejst og uddannet sig i udlandet. New York City og byens house scene har specielt draget hans interesse, hvor han gentagne gange er vendt tilbage. Han har arbejdet med teater, kommercielt og battle. Miran har været med i flere shows, musicals og forestillinger bl.a. West Side Story, som har spillet på Aarhus og Aalborg teater.

Miran vil primært undervise i house hvor fokus vil være på de basale trin, mønstre, rytme og flow. 

PI Dans:

Cæcilie Demandt
Jeg hedder Cæcilie. Jeg er 24 år. At udfordre, eksperimentere og prøve grænser af med bevægelser, synes jeg er mega spændende og sjovt. Så efter mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, foråret 2017, startede jeg på danseuddannelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2017/2018.

Jeg har det sidste år taget timer på Gaardbo aftenskole, gået på PI Dans 1 år og Ollerup Elitehold 1 år.

Laura Mols Rasmussen
Min bevægelsesmæssige baggrund starter, fra jeg er ganske lille, på spring-rytme hold i den lokale gymnastikforening på Ågård Efterskole. Sidenhen har jeg bevæget mig nærmere de udtagede rytmehold, så som Gjellerup Sdr Elite Piger, VØP (Vojens øvede piger), Træningstyperne i Århus, Syd-Østjyllands Rep.hold og Sønderjyllands Rep.hold.

De seneste tre år har jeg dog skiftet kurs mod dansen, som elev på Ollerups danselinje, Dansekompagniet og senest med en netop afsluttet danseuddannelse hos Sara Gaardbo. Mit trinsprog er derfor stærkt inspireret af det mere urbane/moderne miljø, og jeg værdsætter en eksperimenterende tilgang til både koreografi og undervisning.

For mig er en god underviser én, der formår at møde sine gymnaster i øjenhøjde, men samtidig være tro mod sin egen stil og forhåbentligt inspirere med sit engagement i undervisningen. Jeg glæder mig helt vanvittig meget til at undervise PI Piger efter et år som elev på danseuddannelsen.dk med en masse ny inspiration og bevægelsesglæde på kontoen! I min undervisning kan I forvente alternative og danseinspirerede træninger med gymnastiske rødder – jeg er klar!

PI Elitepiger:

Maiken Meldgård Christensen
Maiken har tidligere været instruktør i PI Gymnastik, hun har haft tre år som instruktør på Københavns Rep. hold og senest har hun været instruktør på DGI’s 12. Verdenshold, der i de seneste ti måneders tid har turneret verden med showet NAMUH.

Selv har Maiken været at finde på bl.a. PI-X, Dansekompagniet og PI Elitepiger. Hun har taget Stepz danseuddannelse, og så var hun med på DGI’s 10. Verdenshold.

Gymnastikken for hende betyder et fællesskab, hvor man gerne må svede – også på hinanden. Privat arbejder Maiken i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

PI Fokus

Mette Nagel
Oprindeligt fra Slagelse – de seneste år bosat på skift i Århus og København. I det jyske efterskolelærer på BGI Akademiet og Bjergsnæs Efterskole samt undervist collegeafdelingen på Gymnastik- og Idrætsefterskolen ved Viborg.

Her i København Stepz Danseuddannelse, danseuddannelsen.dk by Sara Gaardbo og nu underviser i Contemporary på Central Musical Theatre School på Vesterbro.

Jeg elsker at bevæge mig, arbejde med min krop, lege og udforske kreativt. Jeg startede som Team Gym gymnast i Slagelse – spring blev udskiftet med rytme på Viborgs Elitehold, Århus Rep., ASGs 1. Hold, Masters, Kbh. Rep., PI Elitepiger, PI X og Verdensholdet. De seneste år er det dansens verden, jeg inderligt har forelsket mig i. Efter ophold i London, New York og LA, har jeg danset på Gerlev Performance Team og taget timer på Savery Academy.

PI Mænd

Bastian Kejser
Tidligere teamgym-gymnast, som de seneste 6 år har danset på diverse danseskoler i København, og som de sidste 2 år var på PI Dans.

”Jeg bliver altid selv i godt humør, når jeg danser. Derfor vil mit hovedfokus være at skabe en god stemning og forhåbentligt give andre samme følelse! Jeg vil gøre mit for at komme med nye lækre og udfordrende koreografier og sørge for, at det aldrig bliver kedeligt. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at skabe et rum, hvor der er plads til at udvikle en personlig stil!”

Benjamin Bramsen
Repholdsgymnast igennem de sidste 7 år, som har været på Ollerup, og som nu er lærer på Sorø Gymnastikefterskole.

”En fed træning for mig er en træning med god energi, hvor der er plads til sjov og ballade og plads til at køre tingene til, man har det. Fokus hos mig bliver at ramme en masse skæve markeringer, musikalitet og så kommer det i større grad til at handle om at gøre bevægelserne til sine egne og finde sin egen stil, fremfor de enkelte trin.”

PI Opvisningsholdet

Stine Malmberg (rytme)
27 år gammel, og jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var gammel nok til at gå. Jeg har været instruktør i mere end 10 år. Jeg har tidligere undervist på diverse DGI-hold alt fra 10-14 hold til Aspiranthold. Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger jeg for, at der styr på tingene og bidrager med en god bass-arm. Det vidste I ikke om mig: Jeg er bange for vand, men ejer et paddleboard.

Tanja Dragsdal Jensen (rytme)
24 år gammel, og jeg har dyrket gymnastik, siden min mor kunne tilmelde mig mor/barn hold. Jeg har tidligere undervist en hel masse spring/rytme-børn i lokalforeninger samt DGI juniorhold. Til en træning på PI Opvisningsholdet sørger jeg for, at alle går fra træning med sved på panden og bidrager med en hel masse skøre og til tider urealistiske idéer. Det vidste I ikke om mig: Jeg har fødselsdag samme dag som min kæreste (eller han har fødselsdag samme dag som mig).

Mikkel Foss (spring)
19 år ung, og jeg har dyrket gymnastik, så lang tid jeg kan huske. Jeg har tidligere undervist diverse springhold fra små lokalhold, til juniorhold og DGI Nordsjælland 10/14 Syd. Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager jeg med lækker mulighed for spring, og jeg sørger altid for en god sikkerhed, når gymnasterne hænger i luften. Det vidste I ikke om mig: Jeg er stolt ejer af 104 sæt spillekort.

Thomas W. D. Olesen (spring)
27 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 5 år gammel. Jeg har undervist i gymnastik, siden jeg var gammel nok til at blive hjælpeinstruktør som 13-årig, og jeg har undervist alt lige fra små børn til voksne. Jeg startede min instruktør-karriere inden for konkurrence-gymnastikken, men rykkede siden hen over i opvisningsgymnastikken primært ved DGI. Jeg har haft både Ynglinge Rep. hold og Aspirant hold i DGI Midt- og Vestsjælland øst.

Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager jeg med højt humør, en positiv indstilling, og jeg går meget op i, at alle på holdet føler sig som en del af holdetm uanset om man er en rytmeraket eller en springmaskine. Det vidste I ikke om mig:  Jeg er latterligt glad for pingviner.

Viktor Overgård Nielsen (spring)
20 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 12 år gammel. Jeg har tidligere undervist alle aldersgrupper mellem 4 og 18 år. Jeg har også  to højskole-semestre under bæltet. Til en træning på PI Opvisningsholdet bidrager jeg med alt det humør, holdet har brug for, og jeg sørger for, at alle kan gå fra træning med lidt mere interesse i egen udvikling. Det vidste i ikke om mig: Jeg ejer 4 orange tasker.

PI Piger

Trine Marie Floor Andersen
Jeg er 27 år og bor i Valby. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var helt lille, men fik først øjnene op for rytmegymnastikken for godt 10 år siden. Jeg har siden gået på diverse Aspirant- og Rep.hold, hvoraf de sidste fire sæsoner er tilbragt på Københavns Rep.hold.

Min instruktørerfaring kommer fra alt fra børnehold til seniorgymnaster. De sidste seks sæsoner har jeg været instruktør på et seniorhold i Taastrup, hvor jeg har stået for den rytmiske del. Jeg er meget engageret i foreningslivet og har de sidste tre år også været en del af bestyrelsen i Taastrup.

Jeg ønsker at skabe et hold, hvor man i opvisningen, som publikum, kan fornemme det fælleskab, holdet har. For mig handler gymnastikken ikke kun om bevægelse og at forbrænde kalorier. Det handler lige så meget om nye venskaber og gode minder, samt den udvikling hver enkelt gymnast gennemgår i løbet af en sæson. Jeg kan godt lide den klassiske gymnastik med et lille twist, og jeg glæder mig til at svede og hygge med alle de skønne PI Piger i den kommende sæson.

Karoline Genckel
Jeg er 20 år gammel og bor i København, men kommer fra Næstved, hvor jeg som mange andre startede gymnastikken med nogle gode Teamgym år. Jeg har lavet gymnastik, siden jeg var helt lille, og udover det har jeg danset ballet i flere år. Men efter et dejligt år på Vesterlund Efterskole blev det dans og rytme, der fangede min interesse! Siden da har jeg gået på det, der før hed udtaget aspirant, Kbh Mini Rep. og Kbh Rep.

Jeg har også danset et par år i et dancecrew, så lidt old-school hip hop, break og house er det også blevet til. Jeg har i flere år trænet en flok skønne piger fra 0.-4. klasse i spring og rytme, og sidste år var jeg instruktør for MS Performance i Ringsted.

Ligesom mine medinstruktører ser jeg fællesskab på et hold som værende afgørende for en god stemning og et springbræt til udvikling, både personligt og fælles på holdet. Det kan kun give et boost til godt humør og lysten til at lære! Og alt det gode fra træningen skal vi have smeltet sammen til lækker opvisning, hvor publikum sidder på kanten af stolen. Som instruktør er jeg nok hende den skøre med livlige sammenligninger, når der skal mere fart over gulvet. Jeg nyder kontraster og tyngde, tricks og dans, på lige fod med grund-gymnastikken. Derfor glæder jeg mig utroligt meget til at grine, svede, nørde og hygge igennem en fantastisk sæson!

Anette Christensen
Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Jylland. Her startede jeg som springgymnast, men faldt på efterskolen for rytmegymnastikkens alsidighed. Siden da har jeg været rytmegymnast på bl.a. GS Elitepiger, Sydøst Rep, Københavns Minirep.- og Rep.hold, samt gået på Ollerup Gymnastikhøjskole. Yderligere har jeg trænet diverse juniorhold samt et udtaget rytmehold (UPS) for 16+.

Som instruktør er jeg er den klassiske gymnast, som elsker at lege med kontraster, tyngde, forlængelse og udtryk. For mig er det vigtigste på et gymnastikhold fællesskabet samt glæden og lysten til at udvikle sig, både på individuelt plan, men også som hold. Jeg glæder mig derfor helt vildt til at nørde, grine, træne, svede og hygge på Pi-piger 20/21.

PI Pusling:

Esben Lysemose

PI Retro:

Elisabeth Haslund & Louise Abildgaard
Elisabeth og Louise har dyrket gymnastik mere eller mindre hele deres liv. De har begge været aktive gymnaster på Rep.hold, Afterrep.hold og diverse udtagede rytmehold, bl.a. i PI Gymnastik, og de har også langvarig erfaring som instruktører. Louise har bl.a. haft Københavns Rep.hold og PI Rutinerede, mens Elisabeth har været instruktør på PI Opvisningsholdet og PI Retro igennem flere år. Sammen har de tidligere haft Københavns Afterrep.hold.

PI Styrke:

Eva Petersson 
Eva har været instruktør på PI-Mix siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen

PI Træningstyperne

Maja Vilhelmsen & Amalie Løvig
Maja og Amalie har begge været en del af gymnastikkens verden siden de var små. De har gået på diverse udtagede pigehold og rep. hold rundt omkring i landet. For dem er en god træning lig med sved på panden, teknisk nørderi og lækre bevægelser – altid med hygge i højsædet. De glæder sig til at være tovholdere for en sæson fyldt med spændende undervisere og udfordrende moves. Vi håber på at se jer.

PI Upcoming:

Jette Aagaard

Bjarke Lysgaard

Danny Gintberg Holm

PI Urban

Nikoline Sofie Sjøberg
Nikoline er instruktør for PI Urban og har danset i mange år. Hun er meget passioneret omkring at koreografere og udtrykke sig gennem dans og har erfaring inden for mange forskellige stilarter, blandt andet commercial, girly hip hop, heels og contemporary.

Nikoline har en bachelor i Contemporary Dance fra Northern School of Contemporary Dance i Leeds, UK og har, før hun tog til England, taget den ét årige danseuddannelser på  Stepz og Copenhagen Contemporary Dance School.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial