Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik (sæson 23/24):

PI-X:

Andrea Joensen
Andrea har en teknisk baggrund i contemporary og med stor passion for floorwork og partnering. Andrea er uddannet fra Copenhagen Contemporary Dance school i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har hun været i udlandet i flere omgange for at finde mere inspiration til sin dans. Andrea har undervist flere steder i København bl.a. Stepz danseuddannelse og Savery Academy. 

Andrea har været med i flere projekter i København og på Færøerne. De sidste 5 år har hun samarbejdet meget med Miran. Udover at de to har undervist PI-X i flere år, så har de også optrådt på forskellige scener i København og på Færøerne. 

Andrea kommer til at undervise i contemporary med fokus på floorwork, partnering og impro. Hendes timer er fysiske og udfordrende, men med en kreativ tankegang til det.

Miran Ugljen
Miran er en meget energisk og undersøgende danser, som altid forsøger at udfordre sig selv på nye måder. Han har baggrund i de urbane stilarter, hvor han har fokuseret på house og floorwork, som han fusionerer med sin kampsports-baggrund. 

Miran er uddannet fra Flow Dance Academy i 2013/14 og har siden da rejst og uddannet sig i udlandet. New York City og byens house scene har specielt draget hans interesse, hvor han gentagne gange er vendt tilbage. Han har arbejdet med teater, kommercielt og battle. Miran har været med i flere shows, musicals og forestillinger bl.a. West Side Story, som har spillet på Aarhus og Aalborg teater. I de senere år har Miran danset meget sammen med Andrea og sammen har de optrådt på flere scener i København og på Færøerne.  

Miran kommer primært til at undervise i floorwork, house og partnering. I hans timer vil fokus være på de basale trin, mønstre og flow.  

PI Dans:

Amalie Jasim
Amalie elsker en hård og nørdet træning. Hendes primære stilarter er contemporary og experimental hiphop. Amalie har arbejdet som freelance danser siden 2016, hvor hun blev færdig på Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo. Hun har bl.a. stået for danselinjen på VIES, og brugt et år i Italien på Specific by Loris Petrillo 21/22. Senest har hun været en del af PI-X og trænet på de mere kommercielle stilarter.

Amalie kan godt lide at mikse stilarter, og hendes trinsprog er typisk flydende med store bevægelser, ofte med indblandet floorwork. For hende er intentionen, teknikken og den fælles glæde ved dans det vigtigste.

Michael Hammerbo
Michael er en alsidig danser, som har sin uddannelse fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo. Han har arbejdet professionelt som danser siden 2015 og arbejdet som koreograf siden 2017.

Michael har mange års undervisningserfaring, bl.a. undervisning i udlandet, konkurrencehold, undervisning på danseuddannelser samt efterskoler. Han har turneret med sArt Danseteater, danset i TV og musikvideoer og er tilknyttet Idea Nordic eventbureau. Han har koreograferet for kunstnere og selv opsat flere forestillinger på teatre rundt i landet.

I undervisningen lægger han vægt på fundamentet bag stilarterne, musikalitet og udtryk, og han underviser bl.a. i moderne dans, hip hop og commercial, altid med en positiv tilgang til læringsprocessen.

PI Elitepiger:

Pernille Schou
Hej! Jeg hedder Pernille og har dyrket gymnastik, lige siden jeg lærte at balancere på to ben – først som springer, men senere blev jeg betaget af rytmegymnastik, og ikke mindst dans. Jeg har dyrket gymnastik og dans på hold som PI Elitepiger, BCD (og vol.3 og vol.4), Gaardbo Danseuddannelse og DGI’s 11. verdenshold. Jeg har tidligere været instruktør på Lilleholdet, PI Elitepiger og koreograferet til vol.3 og 4. Jeg elsker det kontrastfyldte bevægelsesunivers, hvor der er fokus på styrke og højt tempo blandet med lækre bløde bevægelser.  

Laura Stuckert
Hej… eller Mojn! Mit navn er Laura, jeg er 27 år gammel og glæder mig enormt meget til min anden sæson i det Københavnske. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderborg, hvor min gymnastiske færden startede i springgymnastikken. Men det blev aldrig til mere end en halvskrue og araber-flik, og jeg gav endeligt 100% efter til den rytmiske gymnastik og dans, da jeg gik på efterskole. Siden har gymnastikken fyldt min bagage op med gode oplevelser på Rep. hold, SG Elitepiger, Vol. 4 og 5 og Ollerups Elitehold. Derudover har jeg undervist på Vejstrup Efterskole, Lilleholdet og SG Øvede Piger.  

Når jeg underviser i gymnastik og dans, går jeg op i, at man bruger og mærker hele sin krop gennem både store og små bevægelser. Jeg elsker at mixe gymnastikken og dansen, så det er udfordrende, samtidig med at være legende.

Pernille Sundstrup
Hejsa! Jeg hedder (også) Pernille og har elsket bevægelse, så længe jeg kan huske. I en alder af 3 år blev jeg balletbarn, og senere prøvede jeg kræfter med springgymnastikken og TeamGym. Efter et år på efterskole blev jeg for alvor bidt af rytmegymnastikken, og det har jeg været lige siden. Jeg har lavet gymnastik på hold som PI Elitepiger, Københavns Rep.hold, PI X, Ollerups Dansekompagni og DGI’s 13. Verdenshold. Jeg elsker at undervise og lære fra mig, og som underviser har jeg de senere år været at finde på Københavns Rep.hold og Minirep.hold og Gymnastikefterskolen Stevns. Jeg elsker den klassiske gymnastik og træninger fyldt med nørderi, udfordring og en masse sved på panden. 

PI Fokus

Mette Nagel
Jeg hedder Mette Nagel og kommer oprindeligt fra en lille landsby uden for Slagelse, men i de seneste 15 år har jeg været bosat på skift i København og Århus. I det jyske har jeg stordyrket gymnastikken som efterskolelærer på Bjergsnæs Efterskole og BGI Akademiet, hvor jeg på BGI var medstifter af deres danselinje. Ligeledes har jeg været underviser på collegeafdelingen på Gymnastik- og Idrætsefterskolen ved Viborg. Derudover brugte jeg stort set al min fritid i en hal – som gymnast på Århus Rep., Viborgs Elitehold, ASGs 1. Hold og Masters samt som træner for TGA, Århus Mini Rep., Midtjylland Rep., Hammerum Rep. og Holstebro Rep. I København har jeg gået på blandt andet Kbh. Rep., PI Elitepiger, PI-X og PI Dans og i to sæsoner trænet PI Elitepiger.

Gymnastikken er her blevet suppleret af dansen med først Stepz Danseuddannelse og dernæst Danseuddannelsen.dk by Sara Gaardbo samt som underviser i dans på Svenstrup Efterskole. Ydermere har jeg været en del af B-holdet, Gerlev Performance Team og Verdensholdet samt haft ophold i London, New York og LA udelukkende med fokus på dans. Jeg har været vejleder, afholdt kurser i samarbejde med DGI, workshops i Contemporary i Danmark, Tyskland og USA og arbejdet som danser og koreograf til reklamefilm, diverse projekter og shows rundt i Danmark.

Jeg elsker at bevæge mig, arbejde med min krop, lege og udforske kreativt og procesorienteret, hvor kroppens individuelle og unikke måde at udtrykke og bevæge sig på narrativt kommer i spil. Min undervisning er en kombination af fysisk og mental fordybelse, nørderi og et højt tempo. Jeg har gennem de sidste mange år skabt en stor passion for den funderede tekniske træning, hvor fokus ikke blot er på at gøre men også at forstå. Jeg finder det helt essentielt med tid til at sætte ord på og rette for netop at forstå og dygtiggøre. Samtidig elsker jeg ogsået højt tempo uden meget snak, hvor målet omvendt er ikke at overtænke men udforske, udfordre og opdage, hvad kroppen intuitivt kan.

Helt centralt for mig som underviser er det at skabe et trygt rum. Et mål for netop at opnå indlevelse, at turde give slip, lege og bare være. Og så kan jeg virkelig godt lide at grine og hygge mig!

Min hverdag lige nu: Jeg er teamleder i organisationen Menneskebiblioteket, er gift med en dejlig jyde, mor til tre og underviser i Contemporary på den 1-årige musicaluddannelse Central Musical Theatre School på Vesterbro.

PI Mænd

Bastian Kejser
Jeg har danset i 10 år og har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg har tidligere danset på diverse danserskoler i KBH og har de seneste fem år danset på PI Dans og undervist PI Mænd i tre år.

Jeg synes en fed dansetræning består af god musik, lækre moves og højt humør. Jeg vil altid stræbe efter at udfordre alle, når jeg underviser, og skabe den vildeste stemning. Jeg elsker at undervise i koreografier med en masse power, men nyder også at nørde impro og grooves, som er med til, at alle kan udvikle deres personlige stil.

Benjamin Bramsen
Hej, mit navn er Benjamin Bramsen. Jeg er træner på PI Mænd og glæder mig meget til endnu en konge sæson. For mig handler PI mænd om at give den gas til træning, udfordre sig selv, og det at turde kaste sig ud i nye bevægelser, samt være nysgerrig på sit eget bevægelsesmønster. Vigtigst af alt for mig er dog, at vi hygger os og har det sjovt, mens vi gør det. En god træning for mig er med fokus på kvalitet i bevægelser i et træningsrum, der tillader, at man kan tage sig den tid til det, man har brug for, til at både udforske og lege.

Selv har jeg lavet en masse repholdsgymnastik de sidste mange år på KBH Rep og har været efterskolelærer på Sorø Gymnastikefterskole. Jeg går på Ollerups Elitehold, og så har jeg taget og tager fortsat forskellige dansetimer på danseskoler. Jeg elsker at bevæge mig og føle den frihed, jeg føler, når jeg gør det. Elsker at kunne skabe mit eget lille danserum, hvor jeg bare kan være mig og lege med de bevægelser, der nu falder mig ind. Det håber jeg, at kunne tage med til PI Mænd-træningerne, og måske dele den videre til jer. 

PI Old Stars

Jeppe Furbo Hansen
Info følger …

Øzkan Güleryüz
Info følger …

PI Opvisningsholdet

Stine Malmberg (rytme)
Stine er et kendt ansigt på PI Opvisningsholdet. Hun startede sin gymnastikkarriere i en meget tidlig alder og har bl.a. gået på Roskilde Rep. hold, foreningens eget PI Piger og KBH Afterrep. Stine har undervist og været instruktør i mere end 15år, og hun har blandt andet tidligere undervist på diverse DGI-hold i DGI Midt- og Vestsjælland på alt fra 10-14 hold til Aspiranthold. Det er Stines fjerde sæson som rytmetræner på PI Opvisningsholdet.

Til en træning sørger hun for, at der er styr på tingene, nørder gerne en masse grundteknik, og er ikke bleg for at bidrage til træningen med en god bass-arm.

Sigrid Jacobsen (rytme)
Hej, jeg hedder Sigrid, og i denne sæson skal jeg prøve kræfter med at være instruktør på PI Opvisningsholdet. Som så mange andre provinsbørn har gymnastikken spillet en helt central rolle i mit liv, og jeg har primært min (gymnastik)baggrund i den klassiske rytmegymnastik og Grand Prix-gymnastik. Derudover har jeg danset en masse ballet og contemporary. De sidste par år har jeg selv været gymnast på Opvisningsholdet, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at være med til at bære holdet videre.

Når jeg underviser, er det super vigtigt for mig at skabe et space, hvor gymnasterne føler sig tilpas og har mulighed for at udvikle sig på hver deres måde. Og så eeeelsker jeg et godt opvisningsprogram.

Tanja Dragsdal (rytme)
Info følger …

Mads Rewers (spring)
Info følger … 

Stine Darville (spring)
Hej, mit navn er Stine og jeg skal være springtræner på PI Opvisningsholdet i 23/24. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og har dyrket Teamgym i Gladsaxe, siden jeg var 5 år gammel. Efter mit efterskoleophold på Stevns, har jeg primært lavet en masse opvisningsgymnastik som springer på Stevns Elite og KBH REP.

Derfor er det også SÅ vigtigt for mig at vise, at os qvinder altså sagtens kan lave nogle fede spring 😉 Jeg glæder mig til, at vi skal lave vilde spring, nørde teknik, lave den fedeste opvisning og selvfølgelig grine en masse!

PI Piger

Hannah Borly
Hej, jeg hedder Hannah, jeg er 21 år gammel og kommer fra Solrød Strand, syd fra København. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille, hvor jeg som mange startede ud med at lave Teamgym i den nærmeste klub. Det var først efter mit ophold på Gymnastikefterskolen Stevns, at jeg opdagede kærligheden til rytmegymnastik og dans. Jeg har siden gået på diverse opvisningshold som Stevns Elite, Kbh rep, Kbh minirep og Pi-X.  

Jeg har lige afsluttet et helt fantastisk ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor lysten til at undervise KUN er blevet større! Her gik jeg på danselinjen, da jeg var nysgerrig på, hvor min krop og mine bevægelser ellers kunne tage mig hen. Min hverdag bestod derfor primært af moderne dans, contemporary samt lidt hip hip, house og kontakt improvisation med i bagagen. Selvom gymnastikken er dér, jeg føler mig hjemme, så er jeg ellevild med, når de to verdener kan give og tage fra hinanden. Jeg elsker nemlig et bevægelsesunivers med masser af kontraster, hvor de kraftige bevægelser og det høje tempo er nysgerrige på det bløde og følsomme og omvendt.  

Ellers glæder mig bare helt vildt meget til at træne PI Piger hver onsdag og lave en helt masse lækkert gymnastik med nogle spændstige damer! 

Laura Smedegaard
Hej, jeg hedder Laura, jeg er 22 år gammel og bor på Frederiksberg. Jeg begyndte til gymnastik, da jeg var lille, jeg startede som Grand Prix gymnast og var senere i individuel rytmisk sportsgymnastik i mange år. Da jeg tog på efterskole, fandt jeg kærligheden for opvisningsgymnastikken og har ikke kunne slippe den siden. Efterfølgende har jeg gået på holdene Stevns Elite, Kbh rep, PI Elitepiger og Kbh minirep. 

Jeg er en rigtig rytme-pige, der elsker det klassiske og yndefulde. Min baggrund som rytmisk sportsgymnast har nemlig lært mig en masse om teknik, smidighed, udtryk og ikke mindst at lege med håndredskaber. Efter mit højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har jeg fået smag for en masse stilarter, fra både danse-og gymnastikverdenen.  

Jeg kan ikke vente med at skulle bruge det, og jeg glæder mig mega meget til at skulle undervise nogle dygtige damer og skabe et lækkert træningsmiljø. 

Eva Maria Heje Sichelkow

PI Puslinge:

Peter Schmidt
Jeg hedder Peter og er det sjællandske aftryk i vores trænertrio. Jeg startede selv til gymnastik som 2½ år gammel, da min far, som var børneholdstræner i Helsinge, tog mig med i hallen – og siden da har jeg været hele spektret igennem fra børnegymnastik til rep og konkurrencehold.

I PI har jeg haft min gang på Opvisningsholdet, og så har jeg stået for PI-Allstars til lokalopvisningen. Som træner har jeg undervist i alle aldre fra puslinge til After-rep. Det er mit andet år som træner på PI-Puslinge og med mig har jeg min datter Clara på snart tre år, samt det yngste skud på stammen Noah som er seks måneder gammel. Vi glæder os alle tre til endnu et år med fart, leg, tumling, udmattelse og grinen i flere timer.

Rie Jochumsen
Jeg hedder Rie, og jeg er oprindeligt fra Vestjylland, hvor jeg også startede mit liv i gymnastikken. Siden da har jeg gået på mange forskellige hold i både Jylland og her i København. Jeg startede selv i PI på PI Piger og har siden været med på PI Opvisningsholdet og PI Retræte / PI Retro.

Jeg har undervist alle aldersgrupper fra børne- til voksenhold, og jeg glæder mig til (igen) at kaste mig ud i forældre-barn kategorien. Jeg har min datter, Allie, på ét år med på holdet, og hun glæder sig lige så meget som sin mor til at komme i gang med sæsonen.

Charlotte Johansen
Jeg hedder Charlotte, og jeg er oprindelig fra en lille by på Fyn, hvor jeg selv startede til gymnastik, da jeg var i puslingealderen. Jeg startede som hjælpe-instruktør, da jeg var gammel nok til det, og har siden undervist på børne- junior- og voksenhold. Jeg flyttede til København i 2010, hvor jeg også blev medlem af PI Gymnastik. Jeg har deltaget på bl.a. PI Retro, PI-X samt haft en sæson som instruktør på PI Piger.

Jeg er mor til Emil på snart tre år, og vi glæder os til endnu en sæson med en masse leg og bevægelse på puslingeholdet sammen med både børn og forældre.

PI Styrke:

Eva Petersson 
Eva har været instruktør på PI-Mix siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen

Susanne Spanggård
Susanne har tidligere gået til spring på PI Opvisningsholdet og på PI Styrke. Hun har undervist, siden hun var 13 år, har lavet konkurrence gymnastik, og har undervist alt fra konkurrencehold, til forældre-barn, børnehold, aerobic, yoga og springpiger. Susanne har i mere end 25 år undervist i JGI Gymnastik.

PI Træningstyperne

Tovholdere
Emma Haller Ydergaard
Maja Vilhelmsen
Cecilie Ribers

Cecilie, Maja og Emma har alle været at finde som gymnaster på forskellige hold i København og på Fyn de sidste år, herunder PI Elitepiger, PI Fokus, Træningstyperne og Rep. holdet. Derudover hjælper Cecilie fra denne sæson til i bestyrelsen i PI Gymnastik. 

De elsker alle en god omgang grundgymnastik, men også at blive udfordret i forskellige stilarter inden for dansens verden – derfor vil Træningstypernes sæson 2023-2024 byde på en god blanding af det hele. 

Som tovholdere har de fokus på at skabe et hold, hvor der er tid og fokus på alsidig bevægelse, sved på panden, teknisk nørderi og ikke mindst et godt fællesskab og måske en øl/sodavand i ny og næ. 

PI Urban

Ida-Maria Stenz
Ida-Maria er 23 år og har danset på eliteplan i 9 år. Hun har gennemført den 1-årige danseuddannelse Copenhagen Dance Education, og er siden da begyndt at undervise og rejse rundt i verden for at træne. Hun har fokus på det feminine bevægelsesmønster og heels, men har en baggrund i urban styles, som også påvirker hendes koreografier.  

PI Øvede

Cathrine Tavs
Jeg startede min gymnastikkarriere i det vestjyske og har siden da tilføjet Holstebro Rep, Gjellerup sdr. Elitepiger, København Rep, PI Elitepiger og en tur på Ollerup, på gymnastik CV’et.   

Jeg har altid holdt meget af at bevæge mig, og bevægelsesglæden blev hurtigt overført til en stor passion for at undervise. Jeg har de seneste år stået i spidsen for Københavns Minirep og efterfølgende Rep hold, samt været gæsteinstruktør på forskellige rytmehold og underviser på diverse DGI kurser. Derudover sidder jeg  med i DGI Storkøbenhavns Gymnastikudvalg.  

Sidste sæson startede jeg med PI Gymnastik holdet PI Øvede, et hold jeg selv har savnet i det københavnske ‘gymnastikbillede’.  

Som instruktør er jeg meget reflekterende i min tilgang til undervisningen og lægger mange tanker bag mine træninger – med ambitionen om at udvikle, inspirere og dygtiggøre de gymnaster, jeg arbejder med. Jeg elsker at nørde teknik – hvad end det er helt klassisk ballet, spring over gulv eller det perfekte fejesving.   

Når jeg ikke laver gymnastik, arbejder jeg som user experience designer på et digitalt bureau på Christianshavn, nusser om mine mange planter hjemme i min lejlighed i København eller rejser ud i verden med min lyserøde kuffert og spanske kæreste.  

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial