PI Opvisningsholdet

Sæson 2023/2024

Holdbeskrivelse: 

PI Opvisningsholdet er holdet, hvor du møder nye mennesker, og hvor du skal have lyst til at udvikle dig. Det er holdet, hvor der bliver fokuseret på både den individuelles udvikling samt holdets som helhed. Det er holdet, hvor vi arbejder med grundteknik, udtryk, samt kreative udfordringer inden for alle genrer. Det er holdet, der vægter det sociale ligeså højt som træningerne. Det er holdet, der forventer at lave et brag af en opvisning på tværs af rytme og springerside – hvorfor vi vægter fælles-træningerne højt. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her:

Vi forventer, at du møder velforberedt til træninger og de ekstra arrangementer, der måtte være i løbet af sæsonen. Vi vil deltage i diverse stævner og opvisninger, bl.a. Stenbrostævne, Forårsdagene, PI lokalopvisning samt Sommerstævnet KBH.

SPRING: Vores vigtigste mål på springsiden er, at alle møder op med et formål om at blive dygtig, have det fedt, og at vi altid giver den gas! Her vil der blive trænet teknik i detaljer, der vil være individuel chance for at øve præcis dét, man som person har behov for. Og så vil der selvfølgelig blive sprunget max igennem. Til sidst skal alt det fede sættes sammen, og vil skal lave den fedeste opvisning!

RYTME: Vi vil på rytmesiden have fokus på en træning med sved, teknik og sekvens-indlæring. Vi vil fokusere på, at opvarmningen er en kombination af sved og grundteknik sammenhængende med den genre, vi berører under træningen. Endvidere sætter vi pris på, at vi har det sjovt, imens vi træner. Alt dette ender til sidst ud i en fælles opvisning, der blæser alle bagover!


Instruktører:
Rytmetrænere: Stine Malmberg, Sigrid Jacobsen & Tanja Dragsdal
Springtrænere: Mads Rewers & Stine Darville
Læs om dem her …

Træningstid/sted:
Torsdag aften kl. 20-22 i DGI-Byen (rytmer i Forsamlingshuset, springere i Gymnastikhuset).

Kontingent:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2023 – læs mere her)

Opstartstræninger (prøvetræninger, inden holdet sættes):
Torsdag d. 31. august, kl. 20-22
Torsdag d. 7. september, kl. 20-22
(Opstartsevent på FB)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial