PI Opvisningsholdet

Sæson 2022/2023

Holdbeskrivelse: 

PI Opvisningsholdet er holdet, hvor du møder nye mennesker, og hvor du skal have lyst til at udvikle dig. Det er holdet, hvor der bliver fokuseret på både den individuelles udvikling samt holdets som helhed.

Det er holdet, hvor vi arbejder med grundteknik, udtryk, samt kreative udfordringer indenfor alle genrer. Det er holdet, der vægter det sociale ligeså højt som træningerne.

Det er holdet der forventer at lave et brag af en opvisning!

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her …

Vi forventer, at du møder velforberedt til træninger og de ekstra arrangementer, der måtte være i løbet af sæsonen. Vi vil deltage i diverse stævner og opvisninger, bl.a. Stenbrostævne, Forårsdagene, PI lokalopvisning samt Sommerstævnet i KBH.

SPRING:
Vores vigtigste mål på springsiden er, at alle møder op med et formål om at blive dygtig, have det fedt, og at vi altid giver den gas! Her vil der blive trænet teknik i detaljer, der vil være individuel chance for at øve præcis dét, man som person har behov for. Og så vil der selvfølgelig blive sprunget max igennem! Til sidst skal alt det fede sættes sammen, og vil skal lave den fedeste opvisning!

RYTME:
Vi vil på rytmesiden have fokus på en træning med sved, teknik og sekvens-indlæring. Vi vil fokusere på, at opvarmningen er en kombination af sved og grundteknik sammenhængende med den genre, vi berører under træningen. Endvidere sætter vi pris på, at vi har det sjovt, imens vi træner! Alt dette ender til sidst ud i en fælles opvisning, der blæser alle bagover!

Vi glæder os til at møde jer!


Instruktør:
Stine Malmberg & Tanja Dragsdal Jensen (rytme)
Søren Thomsen & Thomas W. D. Olesen (spring)
Læs om dem her

Træningstid/sted:
Torsdag aften kl. 19.45-22 i DGI-Byen (rytmer i Forsamlingshuset, springere i Gymnastikhuset).

Kontingent:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2022 – læs mere her)

Fortræninger/prøvetræninger:
Torsdag 1. september
Torsdag 9. september
Begge gange normal træningstid/sted
Det er ikke planen at afholde udtagelse

Facebook-begivenhed for opstart her.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial