PI Old Stars

Sæson 2023/2024

Holdbeskrivelse: Nyt hold, på ny skole med ny springgrav!

Kære alle gamle gymnaster. Vi har alle brug for at holde os i form, at strække ud og at vedligeholde de gode gamle relationer. Vi bliver ikke yngre, og vi kan ikke holde til at springe de store spring mere, men vi savner den gode stemning til gymnastiktræningerne.

Derfor har vi besluttet at prøve noget nyt af: Vi har fået plads i en helt ny springhal med grav, og her vil vi prøve at samle et hold for gamle gymnaster!

Vi kommer til at lave en god grundig hård opvarmning, med styrke, håndstand og masser af udstrækning. Herefter vil der være mulighed for at springe lidt i graven, hvis man gider. Måske kommer der lidt frivilligt rytmisk – men det kan vi aftale nærmere. Og ellers er der frit slag med røverhistorier og grin.

Vi har ikke på forhånd planlagt opvisninger eller stævner, men det er alt sammen noget, vi kan snakke om og se, hvad stemningen er. Det vigtigste er, at vi mødes, griner, sveder, bliver stærkere og smidigere. Der vil ikke være forpligtelse til at komme hver gang – men bare, når man kan.

Vi starter ud med hver anden torsdag to gange, fra september, og så ser vi, hvad stemningen og opbakningen er.

Vi har brug for at vide, om dette er noget der har opbakning. Så derfor vil vi meget gerne have din tilbagemelding på, om du kunne finde på at komme. Del endelig Facebook-begivenheden med alle.


Instruktører: Jeppe Furbo Hansen & Øzkan Güleryüz
Læs om dem her

Træningssted- og tid: Torsdag kl. 20-22 på Nordøstamager skole,
Holmbladsgade 113.

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2023 – læs mere her)

Opstart:
Første træninger: 7. september og 21. september
(Facebook-event for opstart)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial