PI Elitepiger

Sæson 2020/2021

Holdbeskrivelse:

PI Elitepiger er et hold for rutinerede rytmegymnaster (18+), der elsker at svede, nørde og altid kommer til træning for at udfordre sig selv.

Den ugentlige træning vil være båret af en masse gymnastik med inspiration fra klassiske og moderne stilarter, gulvarbejde og masser af bevægelighed. Det vil være en sæson med fokus på at blive teknisk dygtig i sin egen krop og fjerne fokus fra et korrekt resultat og i stedet undersøge de tusinder af muligheder, der gemmer sig i en gymnastikkrop. Du skal derfor være nysgerrig og hele tiden søge nye veje.

Jeg får i år hjælp af Laura Ballentin til træninger i løbet af sæsonen og udvikling af programmet.

Holdet er et opvisningshold, og jeg forventer, at du som gymnast prioriterer de ugentlige træninger og forårets opvisninger. Skriv det hele i kalenderen nu og gør plads til lidt ekstra.

Det er også et hold, hvor det sociale har en stor plads – både i salen og udenfor. Vi skal lære hinanden godt at kende, der er altid plads til leg, og vi skal selvfølgelig også holde en dejlig julefrokost (ikke nødvendigvis i december). Du må også forvente at få en lille opgave i løbet af sæsonen og du vælger selv udvalg. ?

Praktisk
Sæson går fra september til maj. Pris for sæsonen: 1.500 kr. Hertil kommer udgifter i forbindelse med dragter og stævner.


Instruktør:
Maiken Meldgård Christensen med hjælp fra Laura Ballentin
Læs om hende her

Træningstid/sted:
Onsdag kl. 20-22 i Hallen på HF Efterslægten, København NV.

Kontingent:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2020 – læs mere her)

Fortræning/Udtagelse:
1. fortræning: Onsdag 26. august kl. 20-22
2. fortræning: Onsdag 5. september kl. 20-22
Udtagelse: Lørdag 5. september kl. 10-15
Alle gange i Hallen på HF Efterslægten, København NV

Opstartsevent på Facebook her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial