PI Elitepiger

Sæson 2022/2023

Holdbeskrivelse:
PI Elitepiger er holdet for den dygtige og rutinerede rytmiske gymnast (18+), som vil blive udfordret, dygtiggøre sig og lave opvisninger. Der skal nørdes, svedes, grines og hygges, og der vil blive leget med bevægelse og stilarter inden for både den klassiske rytmiske gymnastik samt fra dansens verden.
 

Man vil kunne forvente at møde et mix af bevægelsesgenrer og komme til nørdede, svedige og sjove træninger, og barren vil blive sat højt for opvisningsprogrammet – det forventes, at man på holdet prioriterer fremmøde til træninger og opvisninger højt. Der skal desuden skabes gode sociale rammer for holdet, hvor man deltager aktivt på den front både i og uden for træningssalen til diverse sociale arrangementer. Det forventes, at man byder ind på udvalg på holdet med at stå for enten praktisk arbejde eller sociale aktiviteter. 

Da der er én instruktør til et stort rytmehold, forventes det også, at man er med på at give feedback og rettelser til hinanden samt deltage i den kreative proces i udviklingen af opvisningsprogrammet.  

Holdet deltager obligatorisk til Stenbrostævne, DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning og PI Lokalopvisning. Herudover forventes det, at der i alt i sæsonen vil være ca. 10 opvisninger.  

Der vil være plads til et begrænset antal efterårsturister (OBS: Turister betaler fuldt kontingent). Der vil som udgangspunkt ikke blive udtaget forårsturister/turister, der ikke er med fra sæsonstart.  

Foreløbig kalender: 

  • Lørdag 1/10-22: Træningsdag + opstartshyggefest 
  • PI Lokalopvisning (29/4-23) 
  • Der holdes fri i skoleferierne uge 42, til jul og uge 7. 

Da Benedikte er ude at rejse i oktober, vil der i uge 41 og uge 43 være gæsteinstruktører.  

Instruktør:
Benedikte Capion Knudsen
Læs om hende her

Træningstid/sted:
Onsdag kl. 19.45-21.45 på HF Efterslægten, Efterslægtsvej 4, Kbh NV

Økonomi:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2022 – læs mere her)
Hertil kommer forventede ekstraudgifter til øvrige opvisninger/stævner, tøj, håndredskab, holdtøj, kørsel og sociale arrangementer.

Fortræning/Udtagelse:
PI Elitepiger afholder fælles fortræninger / udtagelse med PI Øvede
1. fortræning: Onsdag 17. august
2. fortræning: Onsdag 24. august
Udtagelse: Onsdag 31. august
Alle gange kl. 19.45-21.45 på HF Efterslægten, Kbh NV.
Facebook-begivenhed for opstart her.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial