PI Elitepiger

Sæson 2021/2022

Holdbeskrivelse:

PI Elitepiger er et hold for rutinerede rytmegymnaster (18+), der elsker at udfolde sig og udfordres gymnastisk i et træningsmiljø, hvor der skal grines, svedes og leges med bevægelse på tværs af forskellige stilarter.

Den ugentlige træning vil bære præg af forskellige elementer fra gymnastikkens verden med lidt inspiration fra forskellige dansegenrer.

I vil kunne forvente, at der vil være – og blive arbejdet med – teknik på utraditionel vis gennem bevægelse/sekvenser. Bevægelserne under træningen vil også bære præg af eksplosivitet og et højt tempo, hvor du bliver fysisk udfordret gennem tricks, finurlige og krøllede bevægelser med udgangspunkt i en nysgerrighed til din krops muligheder.

Til nogle træninger, vil vi undervise sammen, og andre gange skiftes vi til at have en hel træning.

Vi ønsker, at vi sammen vil skabe de sociale rammer for holdet, hvor alle har lyst til at byde ind – både inden og uden for træningssalen. For os er gymnastiktræning en tid og et rum, man har med sine venner! Derfor vil vi også lave forskellige udvalg, hvor alle vil få ansvaret for enten praktisk arbejde eller sociale aktiviteter ved legeudvalg til træninger, eller festudvalget, der arrangerer julefrokost og sommerafslutning.

Hvis du tænder på en fysisk hård og sjov træning i en træningssal omgivet af knalddygtige damer, som kan være med til at inspirere og udfordre dig, så kom til udtagelse – og fyr den af med os!


Instruktører:
Laura Ballentin & Pernille Schou
Læs om dem her

Træningstid/sted:
Torsdag kl. 20-22 i Sportshuset i DGI-Byen (Hallen i stue-etagen).

Kontingent:
1.500,- (skal være betalt senest 1. oktober 2021 – læs mere her)

Derudover vil der være en egenbetaling for transport frem og tilbage til opvisninger (dog er det muligt at søge om tilskud til dette gennem foreningen). Derudover vil vi bestræbe os på at holde udgiften for opvisningstøj nede.

Fortræning/Udtagelse:

  1. fortræning: Torsdag 2. september kl. 20-22 i DGI-byen (FB-event).
  2. fortræning: Torsdag 9. september kl. 20-22 i DGI-byen (FB-event).

Udtagelse: Lørdag 11. september kl. 9.30-14 i Gymnastikhuset i DGI-Byen (FB-event).

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial