PI-X

Sæson 2018/2019

Holdbeskrivelse:

I denne sæson kommer PI-X at være et hold, hvor contemporary-genren er i fokus, men hvor de urbane genrer også kommer til at være en del af træningen.

I den contemporary træning vil fokus være på alle de områder, som contemporary kan tilbyde, såsom den tekniske træning, floorwork, impro og den kreative tankegang, der hører til. Cirka en gang om måneden vil der være urban træning, hvor fokus vil være koreografi og udtryk.

Træningerne kommer til at være hårde med sved på panden, og de kommer til at være både teknisk og kreativt krævende. Men samtidig er der også plads til at have det sjovt, svede, og høre en masse god musik!

Udover den tekniske træning, kommer vi også til at arbejde meget på årets koreografi, hvor vi kommer til at bruge de kvaliteter, som gymnasterne/danserne besidder, så vi udnytter vores forskellige egenskaber til at lave en fed koreografi.

Vi, Andrea og Nikoline, vil begge komme til at undervise lige meget på dette hold. Andrea i contemporary, og Nikoline i både contemporary og urban.

PI-X er for den engagerede og rutinerede bevæger / gymnast / danser, der ønsker udfordring i contemporary og er åben for at lære urban.

Vi forventer, at man som del af PI-X vil prioritere holdet og træningerne højt. Vi har store ambitioner med holdet, og vi ønsker at blive mødt med samme engagement.

Hvad end din baggrund er, om du er dreng eller pige, hvis du kan lide at danse, så kom og vær med.

Det er slet ikke bindende, hvis du kommer til fortræning og bare gerne vil se hvad PI-X er. Vi håber blot på at kunne inspirere og dele vores glæde og passion for dans og bevægelse med dig.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer allesammen  !


Instruktører:
Andrea Joensen & Nikoline Sofie Sjøberg
Læs om dem her … 

Træningstid/sted:
Onsdag aften kl. 20-22/22.30 i Dansesalen (spejle) på Institut for Idræt (IFI), Nørre Allé 57, København N

Fortræning + udtagelse:
Fortræninger: Onsdag 5. + 12. september kl. 20-22.30
Udtagelse: Onsdag 19. september kl. 20-22.30
Begge dage i Dansesalen på Institut for Idræt (IFI)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial