PI Pusling (Nord)

Sæson 2018/2019

I denne sæson opretter PI-Gymnastik to puslinge-hold – i hver sin ende af byen – da vi oplever en fortsat stor interesse og efterspørgsel fra denne målgruppe: PI Pusling (Syd), der træner på Amager, og PI Pusling (Nord), der træner i Nordvest. Begge hold træner søndag formiddage.

Tilmelding til holdene kan IKKE ske på forhånd, men sker ved at dukke op til første træning (første uge af september).

Holdbeskrivelse:

PI Pusling (Nord) er for børn i alderen ca. 1-3 år og deres forældre. Alder er dog ikke afgørende og er derfor kun vejledende.

På dette hold skal der tonses, tumles, hygges og leges, hvor missionen for sæsonen er for alle, både børn og voksne, at vinde titlen som årets største legebarn.

Grundmotoriske færdigheder skal udfordres og udvikles, grænser skal udvides, og alt dette skal foregå i fællesskabet på tværs af familier, hvor leg og glæden til bevægelse er i centrum.

Trænerteamet består af Jesper, Stefan og Esben, som er gode venner, og som alle har dyrket gymnastik, siden de var børn.

Nu er de blevet fædre og glæder sig helt vildt til at stå i spidsen for dette hold – og give børn og forældre en sjov søndag formiddag.

Tilmelding:
Tilmelding/registrering sker ved fremmøde ved første træning efter “først-til-mølle”-princippet. Det er altså ikke muligt at skrive sig op på forhånd. Men meld jer eventuelt til Facebook-eventen, hvor der også orienteres om opstart mm.

Der er et begrænset antal pladser på holdene, men med to hold denne sæson burde der være plads til alle. Læs om kontingent her.


Instruktører:
Jesper Kirial, Stefan Graversen & Esben Lysemose

Træningstid- og sted:
Søndag kl. 9.00-10.00 i Idrætshallen på Utterslev Skole.

Første træning er søndag 9. september.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial