PI Piger

Sæson 2018/2019

Holdbeskrivelse (opdateres):

PI Piger er et letøvet/øvet pigehold, 18+.

Holdet er for dig, der går op i grundtræning og er klar til at få sved på panden til hver træning. Du kommer til at udvikle dig som gymnast, samtidig med at holdet udvikler sig til en samlet helhed. For at skabe et fedt opvisningsprogram kræves en god træning med fokus på både fysisk form og teknik. Derfor vil dette blive en stor del af den ugentlige træning.

Både som instruktør og udøver har jeg baggrund indenfor gymnastik og dans – og derfor vil der også komme elementer og inspiration fra dans i både opvisning og den ugentlige træning. Du skal derfor have lysten til at bevæge dig og udforske nye bevægelser – og på den måde være med til at skabe dit eget fremskridt.

Jeg elsker en energifyldt træning, hvad enten det er en mere meditativ-inspireret energi eller en høj energi med puls, grin og udfordring. Vi kommer til at beskæftige os med forskellige genrer, teknikker og koreografier til hver træning, så derfor forventer jeg naturligvis, at disse bliver prioriteret højt – ligesom vores opvisninger.

Sidst, men ikke mindst skal du have lyst til at være en del af det sociale samvær – både i og udenfor træningssalen.


Instruktør:
Maja Sørensen
Læs om Maja her … 

Træningssted- og tid:
Onsdag fra kl. 18-20 i Multisalen på Utterslev Skole.

Opstart:
Prøvetræning/fortræning:
Onsdag d. 12. september 18-20 (Utterslev Skole)
I tilfælde af stort fremmøde, vil der være en udtagelse:
Onsdag d. 19. september 18-20 (Utterslev Skole)

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial