PI Piger

Sæson 2019/2020

Holdbeskrivelse:

For letøvede/øvede piger 18+.

PI Piger er et hold, hvor vi vægter den gode træning, ligeså højt som den gode opvisning. I vores øjne betyder dette, at vi gerne vil bevare træningsintensiteten igennem hele sæsonen – også når opvisningerne banker på døren. Dette vil vi forsøge at imødekomme ved at starte tidligt på opvisningsmaterialet, således at der til alle træninger stadig er rum for personlig udvikling og grundtræning.

Til træningerne vil der være fokus på at udvikle og udfordre gymnasternes tekniske kunnen med både klassisk og alternativt indhold. Vi ønsker at bryde med de klassiske rammer i gymnastikken og inddrage elementer fra et mere eksperimenterende og danseinspireret felt.

Vi forventer, at du som gymnast på PI Piger 19/20 prioriterer den ugentlige træning på lige fod med opvisninger og stævner.

I løbet af sæsonen vil der udover de lokale opvisninger blive mulighed for at deltage i stævner over hele landet alt efter holdets præferencer. Der vil desuden være 2-3 ekstratræninger, hvor vi vil arbejde mere intensivt med opvisningsprogrammet og det sociale samvær.

Et trygt miljø på holdet er essentielt for at skabe de bedste rammer for en god træning. Vi ønsker, at vi alle møder hinanden i øjenhøjde samt tager hinanden alvorligt. Vi glæder os til at møde jer!


Instruktører:
Nanna Bonde & Laura Mols Rasmussen
Læs om dem her

Træningssted- og tid:
Onsdag kl. 17.45-19.45 i Hallen på HF Efterslægten, Efterslægtsvej 5, Kbh NV

Opstart:
1. fortræning: 11. september 2019
2. fortræning: 18. septemper 2019
Udtagelse: 22. september 2019
Alle gange i Hallen på HF Efterslægten
(Præcise tider oplyses snarest)

Facebook-event her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial