Sæson 17/18 i PI-Gymnastik (opd. 23. aug.)

Bestyrelsen arbejder på højtryk for at få næste sæson, 17/18, på plads. I løbet af sommeren vil der her på hjemmesiden – og på foreningens Facebook-side blive lagt info ud om de hold, vi tilbyder næste sæson (samt info om instruktører, træningstid/sted og opstart).

Tilmelding til holdene sker ved fremmøde til første træning (primo september) – eller efter udtagelserne på de udtagede hold.

Sæsonprogrammet lyder: 

PI-X fortsætter med nyt, sejt instruktørteam: Vigdis Hentze og Andrea Joensen. Holdet skifter træningstid til onsdag aften i den store hal på IFI. Læs om holdet her.

Et nyt, fedt instruktørteam er klar til PI Opvisningsholdets rytmeside, nemlig Lea Schücker og Nicoline Geertsen. Desværre må vi med beklagelse meddele, at vi desværre ikke opretter holdets springsside i den kommende sæson på grund af manglende springsinstruktører. Springsiden vender stærkt tilbage i sæson 18/19. Holdet træner fortsat torsdag aften i DGI-byen. Læs om holdet her.

Næste sæson bliver der hele to PI Pusling, familieholdet for forældre og de yngste børn. PI Pusling (Syd) fortsætter med at træne søndag formiddag på Amager Fælled skole, og næste år med nyt instruktørteam: Jette Aagaard, Bjarke Lysgaard, Thea Gintberg Holm & Danni Gintberg Holm.  PI Pusling (Nord) kommer også til at træne søndag formiddag, men i Kbh. NV, og her er det Kristine Klitsø og Sisse Bruun Jepsen, der står ved roret. Læs om puslingeholdene  her.

PI Retro, holdet for rytmegymnaster +28, fortsætter torsdag aften på Vesterbro Ny Skole med Elisabeth Haslund som instruktør. Læs om holdet her.

PI Piger for øvede/let øvede piger +18 fortsætter, mandag aften på Vesterbro Ny Skole med Louise Marholt og Johanne Ulbæk Povlsen som instruktører. Læs om holdet her.

Danseholdet PI Urban fortsætter, onsdag aften i spejlsalen på Utterslev Skole – og vi kan præsentere et nyt, fedt instruktørteam: Maja Sørensen og Signe Thomsen. Læs om holdet her – og læs om instruktørerne her.

Danseholdet, PI Dans, der debuterede sidste år, fortsætter – og igen med dygtige Mette Refshauge som instruktør. Holdet vil i næste sæson træne tirsdag aften i spejlsalen på Idrætsfabrikken på Vesterbro. Læs mere om holdet her.

PI Styrke, holdet for alle +30 m/k med eller uden gymnastisk erfaring, fortsætter med Eva & Flex som instruktører, men skifter træningstid og sted til torsdag aften kl. 19.30 i multihallen på Nyboder Skole. Læs om holdet her.

Desværre kommer PI Elitepiger ikke op at køre i den kommende sæson, da det ikke er lykkedes at finde nye instruktører til holdet. Bestyrelsen regner med, at holdet kommer stærkt tilbage i sæson 18/19.

Info følger om PI Upcoming – der er stadig detaljer, der skal falde på plads.