PI Retro

Sæson 2020/2021

Holdbeskrivelse:

PI Retro er holdet for de rutinerede rytmegymnaster over 28 år, der måske har gearet ned for gymnastikken tidsmæssigt, men stadig gerne vil gå på et ambitiøst hold.

Overskrifterne er:
– der skal være udfordringer i de ugentlige træninger
– der arbejdes frem mod et fedt opvisningsprogram
– og vi skal have det sjovt og hyggeligt undervejs

Ambitionen er, at hver eneste træning skal indeholde en god blanding af grundtræning, teknik (som drejninger, ballettræning eller gulvarbejde) og arbejde med koreografi. Og så skal vi trænes godt og grundigt igennem fysisk.

I opvisningsprogrammet skal vi komme vidt omkring inden for stilarter, bevægelsesmønstre og udtryk, og tanken er at arbejde med flere kortere koreografi-sekvenser, så der kommer masser af variation og skift i musik, tempo og udtryk. Nogle koreografier vil måske kun ende som træningssekvenser, andre vil blive brugt i det endelige opvisningsprogram. Det må tiden vise. Og der kan blive genbrugt noget fra sidste sæson, hvor corona jo betød, at opvisningsprogrammet aldrig blev vist i sin fulde helhed.

Vi kommer til at være “medspillende” instruktører, så vi selv er med og en aktiv del af træningen. Desuden vil der i løbet af sæsonen være besøg af en eller flere  gæsteinstruktører/koreografer, der kan give lidt frisk pust og nye input.

Det er rigtig vigtigt for os, at holdet fortsætter med også at være et hyggeligt og socialt hold, hvor der er god stemning, kageaftener og julefrokost. Samt at gymnasterne vil prioritere den ugentlige træning højt og stræbe efter at deltage i sæsonens trods alt få opvisninger – samt møde op med en god portion energi og entusiasme, så vi sammen kan skabe nogle fede træninger, både gymnastisk og socialt.

Holdet træner én gang ugentligt i to timer. Derudover bliver der en lørdagstræning 7. november (i forbindelse med en intro-hygge-tidlig-julefrokost-fællesmiddag) – og et par timers søndagstræning 17. januar januar op mod Stenbro-stævnet.

Det er planen, at holdet deltager i Stenbro-stævne, Forårsstævnet og PIs egen opvisning – men vi er åbne, hvis der kommer tilbud om ekstra opvisninger, og der er bred stemning for det på holdet.

Den første træning er en åben fortræning og derefter afholdes en uformel udtagelse, der bliver meget lig en normal træning (og hvor man godt kan dukke op, selvom man ikke har været til fortræningen). Tanken om udtagelse bunder i at sikre en vis homogenitet niveaumæssigt.


Instruktører:
Louise Abildgaard & Elisabeth Haslund (+ gæsteinstruktører)

Træningstid/sted:
Torsdag kl. 20-22 i Multihallen på Nyboder Skole, Kbh K

Fortræning/udtagelse:
– Fortræning torsdag 10. september
– Udtagelse torsdag 17. september.
Begge gange i multihallen på Nyboder Skole.

Opstarts-event på Facebook her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial