Tilmelding pi pusling

Så er der åbent for tilmeldinger til PI Pusling – familieholdet for børn i alderen 2-4 år + deres forældre. Læs mere om holdet her.

I år prøver vi som noget nyt at lade tilmeldingen og registreringen til PI Pusling foregår via den eksterne løsning Billetto. Forhåbentlig for at gøre det lettere, hurtigere og mere effektivt for alle 🙂 Så følg linket nedenunder og køb billet til holdet.

Du skal undervejs indtaste alle de oplysninger, som vi skal bruge som forening (se vores privatlivspolitik her) – og du skal samtidig betale kontingentet (1.470 kr for hele familien for hele sæsonen).

Tilmelding til holdet sker efter “først til mølle”-princippet – og du kan derfor købe billet, så længe der er ledige pladser på holdet.

Billetter/kontingent refunderes ikke – så er du i tvivl om, hvorvidt PI Pusling er noget for dig og dit barn, er du derfor meget velkommen til at dukke op til første træning, 1. september 2019, og prøve en træning, inden du evt. tilmelder dig. Vi kan dog ikke garantere, at der stadig vil være pladser tilbage.

Tilmelding PI Pusling på Billetto