PI Upcoming

Sæson 2020/2021

Holdbeskrivelse:

PI Upcoming er et familiehold, målrettet børn i alderen 4-6 år og deres forældre.

Her får både børn og forældre sved på panden, når vi tonser, synger, danser eller tumler vildt. Vi laver akrobatik, laver sprællemænd og fejesving, og vi øver saltoer, vejrmøller og kolbøtter. Vi springer ud fra “tårne”, klatrer i ribber, øver os i hoved- og håndstand – og sidst men ikke mindst udforsker vi hver uge vores mod i en tarzanbane. Og vi er alle sammen med.

Ideen er at skabe en times frirum i et travlt børnefamilieliv, hvor barnet kan fordybe sig i fysisk aktivitet med sin forælder. Vi skaber rammerne, men det er jer som gymnaster, der skal udfylde dem. På den måde tilsigter vi, at træningen bliver meningsfyldt og udfordrende for alle – både store og små.

Trænerne er Thea, Jette og Bjarke. Vi har hver især tidligere trænet børn, unge og voksne, og de seneste tre år har vi sammen haft børnehold i PI. Vi forventer, at vi i løbet af sæsonen indimellem vil få gæstetrænere på besøg, så både børn og voksne kan snuse til, hvor meget forskelligt bevægelse kan være.

Vi går meget op i, at alle har det rart til træning – både børn og voksne og på tværs af familier.

Efter træningen spiser vi madpakker sammen, og det er en stor del af holdets sociale samvær, hvor børn og voksne som regel hygger sig med hinanden.

Holdet deltager i foreningens opvisning til foråret, hvor børnene plejer at høste store bifald, og langt de fleste oplever opvisningen som en succesoplevelse.

Vi glæder os rigtigt meget til at se en stor flok børn og voksne til nye udfordringer til efteråret.

Tilmelding:
Tilmelding/registrering sker ved fremmøde ved første træning efter “først-til-mølle”-princippet. Det er altså ikke muligt at skrive sig op på forhånd. Gymnaster, der sidste år gik på PI Upcoming, har dog fortrinsret. Men meld jer eventuelt til Facebook-eventen, hvor der også kommer mere information om de første træninger mm.


Instruktører:
Jette Aagaard, Bjarke Lysgaard & Thea Gintberg Holm

Træningstid- og sted:
Søndag kl. 10-11, Gymnastikhuset i DGI-Byen, København V.
Første træning er søndag 6. september 2020.

Kontingent:
1.400,- for hele familien (skal være betalt senest 1. oktober 2020 – læs mere her)

Find opstarts-event på Facebook her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial