PI Fokus

Sæson 2020/2021

PI Fokus er et nyoprettet hold, hvor det gennemgående fokus vil være at udfordre og lege sig frem til, hvad kroppen kan bevægelsesmæssigt og narrativt. 

Med fokus på den gode træning og inspiration fra både gymnastikken, men især fra dansens verden, er målet at få skabt et hold, fyldt med nysgerrige og ambitiøse bevægere. 

Træningerne vil være med forskellige fokuspunkter. Særligt det tekniske fokus på gulvarbejde, drejninger, rutiner inspireret af Ballet og Horton vil have høj prioritet. Derudover skal vi lege og udforske med udtryk, musikalitet, improvisation og procesorienteret materiale.

Holdet er et opvisningshold, men der lægges klart mest vægt på den ugentlige træningskvalitet. Opvisningsprogrammet vil derfor ikke være materiale som nørdes og har en høj prioritet til hver eneste træning.

Det forventes dog, at du er klar til en sæson med ugentlig træning, en evt. ekstratræning, og at du har tid og lyst til at engagere dig i holdet – træningsmæssigt som socialt.  Forvent ca. fem opvisninger.


Instruktør: Mette Nagel
Læs om hende her

Træningssted- og tid: Mandag kl. 20-22 i Multisalen på Utterslev Skole, Kbh. NV

Kontingent:
1.260,- (skal være betalt senest 1. oktober 2020 – læs mere her)

Opstart:
– 1. fortræning: Mandag 7. september kl. 20.00-22.00 i Multisalen på Utterslev Skole, Kbh. NV
– 2. fortræning: Søndag d. 13. september kl. 16.00-18.00 i Dansesalen på IFI, Institut for Idræt, Nørre Allé 51, 2200 Kbh. N
– Hvis nødvendigt udtagelse: Mandag d. 14. september kl.19.00-22.00 i Multisalen på Utterslev Skole, Kbh. NV

Find opstarts-event på Facebook her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial