PI Opvisning aflyst

Opdateret 8. april 2020:

ØV! Vi må desværre erkende, at udsigten til at kunne afholde PI Opvisning, inden den nye sæson går i gang til september, er ikke-eksisterende i den aktuelle situation og med myndighedernes nuværende retningslinjer.

Vi havde ellers glædet os …

Et stort TAK skal lyde til alle vores instruktører og vores medlemmer for alt jeres energi og engagement i denne sæson, inden COVID-19 satte alt på stand-by.

Også tak til de gæstehold, der havde sagt ja til at være med til opvisningen. Vi håber, vi kan få besøg af jer en anden gang. Og til alle jer, der havde tænkt jer at fylde tribunen – og som trofast vender tilbage som publikum hvert eneste år. Vi håber at se jer til næste år.

PI Gymnastik glæder sig til at kunne vende tilbage i fuld form. Hold øje med info om næste sæson her og på vores Facebook – og indtil da, pas på jer selv og hinanden derude.

—————————————————————————

I den aktuelle situation med Covid-19, og på grund af de mange ubekendte i forhold til, hvornår myndighedernes præventive tiltag, foranstaltninger og anvisninger i forhold til større forsamlinger vil blive ændret, har vi i bestyrelsen i PI Gymnastik desværre besluttet, at vi ikke kan afholde PI Opvisningen 2020 på den ellers planlagte dato, 4. april 2020.

Vi beklager og ærgrer os – men mener samtidig ikke, at vi har andet valg set i lyset af myndighedernes anbefalinger og den aktuelle situation.

Bestyrelsen arbejder dog stærkt på, at opvisningen ikke bliver aflyst helt, men udskudt til et senere tidspunkt senere på foråret/sommeren – og at vi så kan sikre en god opvisning for både vores instruktører, medlemmer og forhåbentlig en masse publikum. Mere info følger …

Pas på jer selv og hinanden – og lad os hver især gøre vores til at sikre, at vi alle kan komme godt, trygt og sikkert igennem.

Bestyrelsen