PI Upcoming

Sæson 2019/2020

Holdbeskrivelse:

PI Upcoming er et familiehold, målrettet børn i alderen 3-5 år og deres forældre.

Her får både børn og forældre sved på panden, når vi tonser, synger, danser eller tumler vildt. Vi laver akrobatik, laver sprællemænd og fejesving, og vi øver saltoer, vejrmøller og kolbøtter. Vi leger, danser, laver stafetter – og sidst men ikke mindst udforsker vi hver uge vores mod i en tarzanbane.

Trænerne er to forældrepar – Thea og Danny + Jette og Bjarke. Vi fire har kendt hinanden i årevis, og vi er selv “opflasket” i gymnastiksale i det jyske. Vi har hver især tidligere trænet børn, unge og voksne, og de seneste to år har vi undervist PI’s puslinge (i aldersgruppen fra 1 ½ – 4 år). Nu rykker vi så et step op.

Til vores træninger er glæden ved bevægelse og leg i centrum, og vi går meget op i, at alle har det sjovt til træning – både børn og voksne og på tværs af familier.

Derfor forventer vi også, at forældrene tager aktivt del i træningen og er klar på at synge højt, tumle og slæbe redskaber. Vi regner med, at alle, store som små, er omklædte og klar til at få sved på panden under træningen.

Efter træningen spiser vi madpakker sammen – og det er en stor del af holdets sociale samvær, hvor børn og voksne som regel hygger sig meget med hinanden.

Holdet deltager i foreningens opvisning til foråret, hvor børnene høster store bifald, og langt de fleste oplever opvisningen som en succesoplevelse. Vi glæder os rigtigt meget til at se jer.

Tilmelding:
Tilmelding/registrering sker ved fremmøde ved første træning efter “først-til-mølle”-princippet. Det er altså ikke muligt at skrive sig op på forhånd. Gymnaster, der sidste år gik på PI Puslinge Syd, har dog fortrinsret. Men meld jer eventuelt til Facebook-eventen, hvor der også orienteres om opstart mm.


Instruktører:
Jette Aagaard, Bjarke Lysgaard, Thea Gintberg Holm & Danny Gintberg Holm

Træningstid- og sted:
Søndag kl. 10-11, Gymnastikhuset i DGI-Byen, København V.
Første træning er søndag 1. september 2019.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial