Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik – sæson 2018/2019:
(alfabetisk rækkefølge)

Andrea Joensen (PI-X)
Jeg startede som gymnast på Færøerne, men flyttede til København som 19-årig for at afprøve dansen – og har været forelsket i den lige siden. Jeg har gået på Copenhagen Contemporary Dance School i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har jeg også været i udlandet for at finde mere inspiration til min dans.

Lige så meget som jeg selv elsker at danse, så elsker jeg også at undervise andre i dans. Jeg underviser i meget fysisk dans, men med en kreativ tankegang til det. Det vigtigste for mig i dansen er at turde at blive udfordret og turde at give slip, fordi det er dér, det bliver allermest spændende og sjovest at danse. Jeg har undervist på bl.a Stepz danseuddannelse og Savery Academy, og jeg har optrådt med egne koreografer på Dansekapellet og på Færøerne de senere år.

Bjarke Lysgaard (PI Pusling – Syd)
Info mangler

Danny Gintberg Holm (PI Pusling – Syd)
Info mangler

Elisabeth Haslund (PI Retro)
Jeg har selv trænet på adskillige udtagede rytmehold i København, Odense og Nordsjælland, Rep.holdet i København og Nordsjælland, Afterrep.holdet i København samt Opvisningsholdet her i PI. Desuden har jeg i en håndfuld år danset i Move’n’Dance.

Jeg har undervist igennem mange år i PI – tre år som instruktør på Opvisningsholdet samt to år som instruktør på netop Retræte (nu Retro), hvor jeg også har været gæstekoreograf flere gange. Jeg har derudover erfaring som instruktør på Københavns Afterrep.hold.

Esben Lysemose (PI Pusling – Nord)
Info mangler

Eva Petersson (PI Styrke)
Eva har været instruktør på PI-MIX siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen (PI Styrke)
Info mangler

Janice Bilsgaard (PI Urban)
Jeg hedder Janice, og jeg er 18 år gammel. Jeg elsker følelsen af at føle mig helt hjemme et sted, og det gør jeg bestemt i dansen. Jeg har danset, lige siden jeg var helt lille. At kunne få lov til at udtrykke mig igennem musik og bevægelser er noget helt unikt. Dans handler for mig om det frirum, det skaber – og den følelse af ro, når man står i et lokale med velkendte ansigter, måske nogle veninder, er en følelse, jeg aldrig vil af med.

Jeg har tidligere gået på forskellige lokale danseskoler omkring Køge, Solrød og Greve, og her deltaget i adskillige konkurrencer, og i de senere år har jeg taget undervisning på Hotstepper og Gaardbo i København. Jeg har også taget tekniktimer på Broadway Dance Studio i New York samt danset i London for at udvide min horisont. Sidste år tog jeg danseforløbet på Copenhagen Dance Spage, ”STAgE”, ledet af Simon Glæsel, der gav mig mulighed for at prøve en hel masse forskellige stilarter.

I år er jeg startet på et nyt forløb på Copenhagen Dance Space, som bliver ledt at Didde-Mie From. Jeg ser virkelig frem til at blive inspireret endnu mere, blive en stærkere danser og kunne dele ud af min erfaring til andre. Jeg vil mene at MIN stil overvejende er ”Commercial”, da jeg har mest erfaring inde for den genre – og da jeg elsker denne stilart.

Jesper Kirial (PI Pusling – Nord)
Info mangler

Jette Aagaard (PI Pusling – Syd)
Info mangler

Maja Sørensen (PI Piger)
Jeg har danset det meste af mit liv – og også lavet gymnastik i mange år. Som udøver på det Sønderjydske Rep. hold og forskellige udtagede pigehold inklusiv PI Dans. Gik på Gerlev Idrætshøjskole i 2015 på danselinjen og gik bagefter på Gerlev Performance Team. Har taget dansetimer både i København og i udlandet.

Jeg har undervist i mange år, både inden for dans og gymnastik. Jeg synes, det er vigtigt at kunne være en alsidig bevæger, og jeg bestræber også min undervisning herefter – ellers elsker jeg simpelt hen bare at arbejde med folk, som har lyst til at bevæge sig, udvikle sig, og have det sjovt!

Mathias Frost (PI Opvisningsholdet – Spring)
Gymnastikken har været førsteprioriteten i min fritid, siden jeg var 10-11 år. Her skiftede jeg fodboldbanen ud med gymnastikhallen og har ikke fortrudt siden. Jeg har som gymnast siden da hovedsageligt trænet teamgym i Gladsaxe, både som junior og senere hen på seniorherrer og seniormix. Derudover har jeg været et år på gymnastikefterskolen Stevns og har efterfølgende været en del af skolens gamle elevhold Stevns Elite. De seneste to sæsoner har jeg ligeledes også været en del af Københavns Rep.hold. På trænersiden har jeg undervist gymnastik som træner i Gladsaxe på forskellige springhold, både som hjælpetræner og som cheftræner.

Det bedste ved gymnastikkens verden er, at man kan komme hinanden ved og kan opbygge stærke sammenhold og venskaber både internt på hold, men også hold imellem. Man får muligheden for at gøre hinanden bedre og hygge sig på en og samme tid. Jeg ser frem til en vild sæson med masser af god energi, fart på, fed stemning og en masse sjov.

Mathilde Overmark (PI Opvisningsholdet – Rytme)
Jeg har været gymnast, siden jeg som 12-årig skiftede håndbolden ud til fordel for gymnastikskoene (som man brugte dengang), og jeg har dyrket gymnastikken på den ene eller anden måde lige siden. Jeg har således bl.a. gået på Ollerup, været gymnast på PI Urban, Minirep og Rep. i København og været rytmeinstruktør for Team Gym Næstveds seniorpiger samt instruktør på et dobbelthold i Taastrup Gymnastik for unge over 18 år.

Jeg elsker musik og følelsen af, at bevægelser understøtter og hører sammen med musikken. Derudover er jeg vild med fede effekter og anderledes bevægelser, og jeg vil helt sikket have dette som fokus i min undervisning. Jeg skal være ’trænerturist’ på PI Opvisningsholdet denne sæson og kommer derfor som forstærket indsats efter jul, hvor jeg glæder mig til at møde alle gymnasterne, lære deres individuelle styrker at kende og forhåbentlig udvikle dem endnu mere!

Mette Nagel (PI Elitepiger)
Oprindeligt fra Slagelse – de seneste år bosat på skift i Århus og København. I det jyske efterskolelærer på BGI Akademiet og Bjergsnæs Efterskole samt undervist collegeafdelingen på Gymnastik- og Idrætsefterskolen ved Viborg. Her i København Stepz Danseuddannelse, danseuddannelsen.dk by Sara Gaardbo og nu underviser i Contemporary på Central Musical Theatre School på Vesterbro.

Jeg elsker at bevæge mig, arbejde med min krop, lege og udforske kreativt. Jeg startede som Team Gym gymnast i Slagelse – spring blev udskiftet med rytme på Viborgs Elitehold, Århus Rep., ASGs 1. Hold, Masters, Kbh. Rep., PI Elitepiger, PI X og Verdensholdet. De seneste år er det dansens verden, jeg inderligt har forelsket mig i. Efter ophold i London, New York og LA, har jeg danset på Gerlev Performance Team og taget timer på Savery Academy.

Som instruktør og underviser har jeg trænet lokal-, konkurrence- og landsdelshold heriblandt Århus Mini Rep., Viborgs Elitehold, Holstebro Rep., Midtjylland Rep., Hammerum Rep. og PI Elitepiger samt undervist på kurser og afholdt workshops blandt andet på Centre of Movement og for DGI.

I min undervisning vægtes leg og individualitet højt. Jeg elsker fællesskabet, men som bevæger vil jeg også se personlighed og udtryk. Jeg arbejder teknisk, og finder det interessant samt lærerigt at berøre lyrisk- og procesorienteret arbejde. Lige så meget som jeg elsker arbejdsomhed og koncentreret træning, er god stemning vigtig for mig, da jeg mener trygge omgivelser, hygge og grin skaber rammerne for god udvikling.

Mette Refshauge (PI Dans)
Jeg er 24 år og arbejder som danseunderviser ved siden af mit studie. For mig er dans frihed. Friheden til at give slip og være til stede i øjeblikket. En frihed, der giver mig lyst til at udforske, udfordre og blive udfordret. En frihed, der åbner op for mine sårbare og mine stærke sider. En frihed, jeg elsker at dele med dem omkring mig! Dans gør mig glad.

Mette tog bl.a. Danseuddannelsen i 2014/15 og Dana Foglias 3 måneders intensive mentorship-program i Los Angeles i 2016.

Nicoline Geertsen (PI Opvisningsholdet – Rytme)
Jeg elsker gymnastik, dans og mærkelige bevægelser og har brugt en stor del af mit liv i en gymnastiksal. Jeg er oprindeligt fra Sydsjælland, hvor jeg har gået på diverse spring/rytmehold. Jeg er tidligere teamgym’er og har samtidig gået på diverse landsdelshold i Storstrømmen – både junior og senior. Jeg flyttede til Kbh i 2012 hvor jeg har deltaget på Københavns Rep- og Minirep.hold, PI Urban og har selv nydt nogle dejlige sociale og sjove år på PI Opvisningsholdet.

Min instruktørerfaring stammer fra teamgym-dagene, hvor jeg har undervist i rytme for både mini, junior og ynglinge. Derudover er jeg lærer på Haslev Idrætsefterskole, hvor jeg underviser 130 elever i gymnastik. For mig indeholder en lækker træning en god portion teknik krydret med en forhøjet puls og en udforskning af nye, anderledes bevægelsesmønstre. Jeg elsker, når bevægelseskreativitet er i fokus.

Sidste år havde jeg fornøjelsen af Opvisningsholdets rytmepiger og håber meget at se eller gense en masse bevægelseslystne og spændstige gymnaster, som er friske på at udforske og udfordre sammen med mig og de andre instruktører.

Nikoline Sofie Sjøberg (PI-X)
Jeg er 22 år, og dans har fyldt det meste af mit liv, siden jeg startede med at danse som 8-årig. Jeg elsker at udtrykke mig igennem dans og koreografi. Jeg har gennem årene danset mange forskellige stilarter, både hip hop, urban, girly, og fra jeg var 16 år også contemporary.

Jeg er netop vendt tilbage til Danmark efter at have boet tre år  i Leeds i England, hvor jeg har taget en Bachelor fra Northern School of Contemporary Dance. Mens jeg var i England, brugte jeg en stor del af min fritid på at undervise i både heels og urban, da jeg udover contemporary også har stor interesse i de mere kommercielle stilarter.

Før jeg tog til England, har jeg taget de ét-årige uddannelser på Copenhagen Contemporary Dance School og Stepz.

Oliver Sansolios Eyley (PI Opvisningsholdet – Spring)
Gymnastikken har været en del af mit liv, siden jeg var ni år. Jeg har dyrket gymnastik en masse forskellige steder i den periode, både på små opvisningshold, Teamgym hold, og her senest på Københavns Rep. hold.

Jeg er lige blevet færdig som idrætslærer på Paul Petersens Institut og glæder mig til at komme i gang med at bruge alle de egenskaber og færdigheder, jeg har lært. Jeg har undervist siden jeg var elleve år, først som hjælpetræner og siden hen som træner på mange forskellige hold. Den seneste sæson har jeg været træner i GHG TeamGym Herlev på hhv. Mini- og Junior hold.

Det bedste ved gymnastik for mig er det sammenhold, man opnår, og støtte, man giver hinanden både til og udenfor træning. Det er nogle af de ting, der gør det fantastisk at være en del af et opvisningshold. Jeg glæder mig til en fed sæson fyldt med masser af god træning, spring, dans, leg og ikke mindst masser af hygge.

Rikke Hollen (PI Opvisningsholdet – Rytme)
Efter et års pause fra gymnastikkens verden har jeg fundet ud af, hvor meget jeg savner det – og det skal der laves om på! Jeg har tidligere gået på forskellige lokalhold (blandt andet PI Piger), Roskilde rep., Gymnastikhøjskolen i Ollerup samt på Mini Rep og Rep.holdet i København. Jeg har de seneste tre sæsoner ligeledes været instruktør på et 18+ dobbelthold i Taastrup Gymnastikforening, og jeg er nu klar til at undervise igen.

Det bedste ved gymnastik for mig er, når alle udfylder deres vigtige rolle som brik i det store puslespil, og det hele går op i en højere enhed. Og ikke mindst det øjeblik, når sommerfuglene kribler i maven inden den første opvisning. Jeg glæder mig til en sæson fyldt med sved, grin, udfordringer, sammenhold, hårdt arbejde og ikke mindst en masse sjov og ballade!

Signe Thomsen (PI Urban)
Jeg er 24 år gammel og har elsket at bevæge mig, så længe jeg kan huske. Jeg er tidligere gymnast, men lagde det på hylden til fordel for dansen, som jeg ser som mit frirum, hvor jeg kan udtrykke mig.

Jeg har netop afsluttet et forløb ved Copenhagen Dance Space, hvor jeg har danset 10 timer ugentligt. Jeg gik et år på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, på danselinjen og blev efterfølgende en del af Ollerup Dansekompagni i to sæsoner. I år bliver min fjerde sæson i PI Gymnastik som udøver (PI-X og PI Dans) og min anden sæson som instruktør på PI Urban.

Jeg brænder for udviklingen af individet, såvel som gruppe og ikke mindst danseglæden i fællesskabet.

Stefan Graversen (PI Pusling – Nord)
Info mangler

Thea Gintberg Holm (PI Pusling – Syd)
Info mangler

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial