Instruktører

Instruktører i PI-Gymnastik (sæson 19/20):

PI-X:

Andrea Joensen
Jeg startede som gymnast på Færøerne, men flyttede til København som 19-årig for at afprøve dansen – og har været forelsket i den lige siden. Jeg har gået på Copenhagen Contemporary Dance School i 2012 og Stepz i 2013. Efterfølgende har jeg også været i udlandet for at finde mere inspiration til min dans.

Lige så meget som jeg selv elsker at danse, så elsker jeg også at undervise andre i dans. Jeg underviser i meget fysisk dans, men med en kreativ tankegang til det. Det vigtigste for mig i dansen er at turde at blive udfordret og turde at give slip, fordi det er dér, det bliver allermest spændende og sjovest at danse. Jeg har undervist på bl.a Stepz danseuddannelse og Savery Academy, og jeg har optrådt med egne koreografier på Dansekapellet og på Færøerne de senere år.

Miran Ugljen
Miran er en meget energisk og undersøgende danser, som altid forsøger at udfordre sig selv på nye måder. Han har baggrund i de urbane stilarter, hvor han har fokuseret på house og floorwork, som han fusionerer med sin kampsports-baggrund.

Miran er uddannet fra Flow Dance Academy i 2013/14 og har siden da rejst og uddannet sig i udlandet. New York City og byens house scene har specielt draget hans interesse, hvor han gentagne gange er vendt tilbage. Han har arbejdet med teater, kommercielt og battle. Miran har været med i flere shows, musicals og forestillinger bl.a. West Side Story, som har spillet på Aarhus og Aalborg teater.

Miran vil primært undervise i house hvor fokus vil være på de basale trin, mønstre, rytme og flow. 

PI Dans:

Stine Kaus
Jeg hedder Stine og er 24 år. Oprindeligt er jeg gymnast, men jeg elsker at udforske, udfordre og blive udfordret, så jeg blev nysgerrig på dans, da jeg var på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret 2017, og efterfølgende på danseuddannelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2017/2018.

Jeg har gået på PI Dans i 2 år, og Ollerups dansekompagni i 1 år. Derudover underviser jeg på Gymnastikefterskolen Stevns.

Cæcilie Demandt
Jeg hedder Cæcilie. Jeg er 24 år. At udfordre, eksperimentere og prøve grænser af med bevægelser, synes jeg er mega spændende og sjovt. Så efter mit ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, foråret 2017, startede jeg på danseuddannelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2017/2018.

Jeg har det sidste år taget timer på Gaardbo aftenskole, gået på PI Dans 1 år og Ollerup Elitehold 1 år.

PI Elitepiger:

Maiken Meldgård Christensen
Maiken har tidligere været instruktør i PI Gymnastik, hun har haft tre år som instruktør på Københavns Rep. hold og senest har hun været instruktør på DGI’s 12. Verdenshold, der i de seneste ti måneders tid har turneret verden med showet NAMUH.

Selv har Maiken været at finde på bl.a. PI-X, Dansekompagniet og PI Elitepiger. Hun har taget Stepz danseuddannelse, og så var hun med på DGI’s 10. Verdenshold.

Gymnastikken for hende betyder et fællesskab, hvor man gerne må svede – også på hinanden. Privat arbejder Maiken i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

PI Opvisningsholdet:

Info følger … 

PI Piger

Nanna Bonde
Jeg er 23 år og kommer oprindeligt fra Vestjylland, hvor jeg har lavet rytmisk gymnastik, siden jeg var barn. Senere hen har jeg stiftet kendskab med diverse dansearter, hvor jeg blandt har deltaget i disko og hip hip-turneringer.

Efterfølgende gik jeg den klassiske gymnastikvej med tre år på Ringkøbing/Skjern Egnens Rep.hold og diverse udtagede pigehold i Jylland, samtidig med at jeg trænede Juniorholdet. Derefter tog jeg et halvt år på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvorefter jeg tog til Costa Rica for at undervise gymnaster i alle aldre på tre forskellige sprog (dansk, engelsk, spansk).

I dag bor jeg i København, hvor jeg studerer, samtidig med at jeg har lavet gymnastik på Storkøbenhavns Rep.hold og PI Elitepiger. I den kommende sæson skal jeg undervise PI Piger, som jeg glæder mig rigtig meget til. Det bliver en lækker sæson, hvor gymnasterne skal være klar på udfordringer, energi og udvidelse af deres bevægelsesunivers.

Laura Mols Rasmussen
Min bevægelsesmæssige baggrund starter, fra jeg er ganske lille, på spring-rytme hold i den lokale gymnastikforening på Ågård Efterskole. Sidenhen har jeg bevæget mig nærmere de udtagede rytmehold, så som Gjellerup Sdr Elite Piger, VØP (Vojens øvede piger), Træningstyperne i Århus, Syd-Østjyllands Rep.hold og Sønderjyllands Rep.hold.

De seneste tre år har jeg dog skiftet kurs mod dansen, som elev på Ollerups danselinje, Dansekompagniet og senest med en netop afsluttet danseuddannelse hos Sara Gaardbo. Mit trinsprog er derfor stærkt inspireret af det mere urbane/moderne miljø, og jeg værdsætter en eksperimenterende tilgang til både koreografi og undervisning.

For mig er en god underviser én, der formår at møde sine gymnaster i øjenhøjde, men samtidig være tro mod sin egen stil og forhåbentligt inspirere med sit engagement i undervisningen. Jeg glæder mig helt vanvittig meget til at undervise PI Piger efter et år som elev på danseuddannelsen.dk med en masse ny inspiration og bevægelsesglæde på kontoen! I min undervisning kan I forvente alternative og danseinspirerede træninger med gymnastiske rødder – jeg er klar!

PI Pusling:

Esben Lysemose

Jesper Kirial

Thorben Simonsen

PI Retro:

Elisabeth Haslund
Jeg er 38 år, har lavet gymnastik eller dans i hele mit liv – som voksen har jeg gået på adskillige udtagede rytmehold i København, Odense og Nordsjælland, Rep.holdet i København og Nordsjælland, Afterrep.holdet i København samt Opvisningsholdet her i PI. Desuden har jeg i en håndfuld år danset i Move’n’Dance.

Jeg har undervist igennem mange år i PI – tre år som instruktør på Opvisningsholdet samt sammenlagt nu seks år som instruktør på Retro (og forgængeren Retræte), hvor jeg også har været gæstekoreograf flere gange. Jeg har derudover erfaring som instruktør på Københavns Afterrep.hold.

Jeg er til den klassiske gymnastik, men elsker at indarbejde andre genrer og bevægelsesmønstre – og så har jeg hørt, at jeg har svært ved at lave langsomme koreografier. Måske ikke helt forkert …

PI Styrke:

Eva Petersson 
Eva har været instruktør på PI-MIX siden 1998. Har en gymnastikbaggrund, der blandt andet består af 13 år som springer på PI-opvisningshold og et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.
Hun er et stort legebarn og kan lave rigtig mange armstrækninger!

Flemming “Flex” Jensen

PI Træningstyperne

Line Blirup

Louise Østergaard Andersen

Katrine Kæmsgaard Bidstrup

Holdets tovholdere, Line, Louise og Katrine, har dyrket gymnastik, siden de var helt små, hvor de med alt for meget krudt i numsen spænede rundt og lavede koldbøtter på gymnastiksalens grønne rullemåtter. De har alle gået på rephold forskellige steder i landet, har været på henholdsvis Verdensholdet nr. 8, 9 og 10. Og så er de svigerinder! De har også alle tre undervist på flere forskellige udtagede hold heriblandt Holstebro Rephold, Ollerups Elitehold, SG Elitepiger, Københavns Minirep og G&T. Så de ser frem til at sammensætte en lækker sæson for jer, der stadig har lysten til at prøve alle kroppens facetter af.

PI Upcoming:

Jette Aagaard

Bjarke Lysgaard

Thea Gintberg Holm

Danny Gintberg Holm

PI Urban

Nikoline Sofie Sjøberg
Jeg er 23 år, og dans har fyldt det meste af mit liv, siden jeg startede med at danse som 8-årig. Jeg elsker at udtrykke mig igennem dans og koreografi. Jeg har gennem årene danset mange forskellige stilarter, både hip hop, urban, girly, og fra jeg var 16 år også contemporary.

Jeg er netop vendt tilbage til Danmark efter at have boet tre år  i Leeds i England, hvor jeg har taget en Bachelor fra Northern School of Contemporary Dance. Mens jeg var i England, brugte jeg en stor del af min fritid på at undervise i både heels og urban, da jeg udover contemporary også har stor interesse i de mere kommercielle stilarter.

Før jeg tog til England, har jeg taget de ét-årige uddannelser på Copenhagen Contemporary Dance School og Stepz.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial