PI Træningstyperne

Sæson 2019/20:

Holdbeskrivelse:

Masser af sved, yderstillinger og nye moves i én skøn blanding – toppet med hyggeligt selskab. Det er da vist lige noget for dig!

PI Træningstyperne er et nyt hold i foreningen, som udelukkende har fokus på ugentlige træninger og ingen opvisninger. På holdet skal vi træne hårdt, vi skal nørde indenfor alle de forskellige bevægelsesmønstre, kroppen kan mestre, og så skal vi også huske at hygge rigtig meget.

Holdet er for den øvede gymnast i alderen 25+, og hvis der er nok om buddet, vil der blive afholdt en udtagelse. Mere info om det, når vi nærmer os.

Igennem hele sæsonen har vi skiftende undervisere til at varetage et træningspas bestående af tre undervisningsgange i træk. Hver underviser kan være med til at udvikle og dygtiggøre holdet samt afholde en spændende, lærerig og udfordrende træning. Og for at nå hele bevægelsesspektret rundt, bliver det en skøn blanding af grundgymnastik, anderledes gymnastik, moderne gymnastik og lidt dans af forskellig art.


Tovholdere:

Holdets tovholdere er Line Blirup, Louise Østergaard Andersen og Katrine Kæmsgaard Bidstrup.

Line, Louise og Katrine har dyrket gymnastik, siden de var helt små, hvor de med alt for meget krudt i numsen spænede rundt og lavede koldbøtter på gymnastiksalens grønne rullemåtter. De har alle gået på rephold forskellige steder i landet, har været på henholdsvis Verdensholdet nr. 8, 9 og 10. Og så er de svigerinder! De har også alle tre undervist på flere forskellige udtagede hold heriblandt Holstebro Rephold, Ollerups Elitehold, SG Elitepiger, Københavns Minirep og G&T. Så de ser frem til at sammensætte en lækker sæson for jer, der stadig har lysten til at prøve alle kroppens facetter af.

Træningstid/sted:

Mandag fra kl. 19.30-21.30 i multisalen (spejle) på Utterslev Skole, Kbh. NV. Første fortræning er mandag 2. september 2019.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial