PI Retro

Sæson 2018/2019

Holdbeskrivelse:

PI Retro er holdet for de rutinerede rytmegymnaster over 28 år, der måske har gearet ned for gymnastikken tidsmæssigt, men stadig gerne vil gå på et ambitiøst hold.

Overskrifterne er:
– der skal være udfordringer i de ugentlige træninger
– der arbejdes frem mod et fedt opvisningsprogram
– og vi skal have det sjovt og hyggeligt undervejs

Min ambition er, at hver eneste træning skal indeholde en god blanding af grundtræning, teknik (som drejninger, ballettræning eller gulvarbejde) og arbejde med koreografi. På den måde vil jeg sikre variation hver gang. Der skal også arbejdes med et håndredskab i år (køller), dog på lidt alternativ vis, så grundteknik med redskabet vil også fylde allerede fra starten af sæsonen. Og så skal der sved på panden, og pulsen skal op, så de ugentlige træninger vil også blive krydret med lidt tons eller styrke.

Opvisningsprogrammet vil blive klassisk gymnastik med lidt inspiration fra dansens verden – og vi skal helst komme vidt omkring inden for stilarter, bevægelsesmønstre og udtryk. Derfor vil der i løbet af sæsonen være besøg af en gæsteinstruktør/koreograf, der både i forhold til undervisning og koreografi kan komme med nye inputs: Og jeg er rigtig glad for at kunne løfte sløret for, at det bliver Camilla Rueløkke (tidligere instruktør på PI Urban, erfaring fra bl.a. Stepz og Gerlev Performance Team).

Det er rigtig vigtigt for mig, at holdet fortsætter med også at være et hyggeligt og socialt hold, hvor der er god stemning, kageaftener og julefrokost.

Min forventning er, at gymnasterne vil prioritere den ugentlige træning højt og stræbe efter at deltage i sæsonens trods alt få opvisninger – samt møde op med en god portion energi og entusiasme, så vi sammen kan skabe nogle fede træninger, både gymnastisk og socialt.

Holdet træner én gang ugentligt i to timer. Derudover bliver der en lørdagstræning i november (i forbindelse med en intro-hygge-tidlig-julefrokost-fællesmiddag) – og et par timers søndagstræning i januar op mod Stenbro-stævnet.

Det er planen, at holdet deltager i Stenbro-stævne, Forårsstævnet og PIs egen opvisning 4. maj 2019 – men hvis der kommer tilbud om ekstra opvisninger, og der er bred stemning for det på holdet, er jeg naturligvis åben for det.

De første to træninger er åbne fortræninger, og derefter afholdes en uformel udtagelse torsdag 20. september, der holdes meget lig en normal træning.

Tanken om udtagelse bunder i at sikre en vis homogenitet niveaumæssigt samt de pladsmæssige hensyn i multisalen. Er der tilstrækkelig opbakning, har jeg imidlertid et ønske om et stort hold igen i den kommende sæson.


Instruktør:
Elisabeth Haslund
(+ gæsteinstruktør Camilla Rueløkke)

Træningstid/sted:
Torsdag aften kl. 19.30-21.30 i multisalen på Vesterbro Ny Skole.

Fortræning/udtagelse:
Fortræning torsdag 6. september
Udtagelse torsdag 13. september
Begge kl. 19.30-21.30 i multisalen, Vesterbro Ny Skole.

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial