PI Retro

Sæson 2019/2020

Holdbeskrivelse:

PI Retro er holdet for de rutinerede rytmegymnaster over 28 år, der måske har gearet ned for gymnastikken tidsmæssigt, men stadig gerne vil gå på et ambitiøst hold.

Overskrifterne er:
– der skal være udfordringer i de ugentlige træninger
– der arbejdes frem mod et fedt opvisningsprogram
– og vi skal have det sjovt og hyggeligt undervejs

Min ambition er, at hver eneste træning skal indeholde en god blanding af grundtræning, teknik (som drejninger, ballettræning eller gulvarbejde) og arbejde med koreografi. Og der skal sved på panden, og pulsen skal op gennem lidt tons og styrke hver gang.

Opvisningsprogrammet vil blive klassisk gymnastik med inspiration fra dansens verden – og vi skal helst komme vidt omkring inden for stilarter, bevægelsesmønstre og udtryk. Tanken er i denne sæson at arbejde med flere kortere koreografi-sekvenser, så der kommer masser af variation og skift i musik, tempo og udtryk. Nogle koreografier vil måske kun ende som træningssekvenser, andre vil blive brugt i det endelige opvisningsprogram. Det må tiden vise.

Desuden vil der i løbet af sæsonen være besøg af et par gæsteinstruktører/koreografer, der kan give lidt frisk pust og nye input. Navne offentliggøres senere.

Det er rigtig vigtigt for mig, at holdet fortsætter med også at være et hyggeligt og socialt hold, hvor der er god stemning, kageaftener og julefrokost.

Min forventning er, at gymnasterne vil prioritere den ugentlige træning højt og stræbe efter at deltage i sæsonens trods alt få opvisninger – samt møde op med en god portion energi og entusiasme, så vi sammen kan skabe nogle fede træninger, både gymnastisk og socialt.

Holdet træner én gang ugentligt i to timer. Derudover bliver der en lørdagstræning 9. november (i forbindelse med en intro-hygge-tidlig-julefrokost-fællesmiddag) – og et par timers søndagstræning i januar op mod Stenbro-stævnet.

Det er planen, at holdet deltager i Stenbro-stævne, Forårsstævnet og PIs egen opvisning – men hvis der kommer tilbud om ekstra opvisninger, og der er bred stemning for det på holdet, er jeg naturligvis åben for det.

Den første træning er en åben fortræning og derefter afholdes en uformel udtagelse, der bliver meget lig en normal træning. Tanken om udtagelse bunder i at sikre en vis homogenitet niveaumæssigt samt de pladsmæssige hensyn i multisalen. Er der tilstrækkelig opbakning, har jeg imidlertid et ønske om et stort hold igen i den kommende sæson.


Instruktør:
Elisabeth Haslund

Træningstid/sted:
Onsdag kl. 19.15-21.15 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole, Slesvigsgade, Kbh. V

Fortræning/udtagelse:
Fortræning: Onsdag 28. august kl. 19-21 i Gymnastikhuset, DGI-Byen
Udtagelse: Onsdag 4. september kl. 19.15-21.15 i Multisalen på Vesterbro Ny Skole

Facebook-event her

PI GYMNASTIK – en gymnastikforening i København for alle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial