NY DATO FOR PI Opvisning

Opdateret 30. marts:

Sæt stort X i kalenderen, søndag 7. juni, hvor vi håber at kunne afholde PI Opvisning 2020 (da vi af gode grunde har været nødt til at aflyse den oprindelige dato, lørdag 4. april).

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, så det er svært at spå om situationen, men kan vi afholde opvisning, gør vi det. DGI-Byen kl. 13-16. Mere info følger …

—————————————————————————

I den aktuelle situation med Covid-19, og på grund af de mange ubekendte i forhold til, hvornår myndighedernes præventive tiltag, foranstaltninger og anvisninger i forhold til større forsamlinger vil blive ændret, har vi i bestyrelsen i PI Gymnastik desværre besluttet, at vi ikke kan afholde PI Opvisningen 2020 på den ellers planlagte dato, 4. april 2020.

Vi beklager og ærgrer os – men mener samtidig ikke, at vi har andet valg set i lyset af myndighedernes anbefalinger og den aktuelle situation.

Bestyrelsen arbejder dog stærkt på, at opvisningen ikke bliver aflyst helt, men udskudt til et senere tidspunkt senere på foråret/sommeren – og at vi så kan sikre en god opvisning for både vores instruktører, medlemmer og forhåbentlig en masse publikum. Mere info følger …

Pas på jer selv og hinanden – og lad os hver især gøre vores til at sikre, at vi alle kan komme godt, trygt og sikkert igennem.

Bestyrelsen