PI Gymnastik aflyser aktiviteter og træning

Opdateret: Som følge af regeringens og myndighedernes forlængelse af nedlukningen af Danmark, fortsætter PI Gymnastik med at indstille al aktivitet i foreningen frem til og med 13. april.

———————————————————————–

På baggrund af regeringen og myndighedernes nye og meget alvorlige anbefalinger fra 11. marts angående smitten af coronavirus i Danmark er al træning i PI Gymnastik lukket ned, foreløbigt til og med den 29. marts.

I PI Gymnastik tager vi meldingerne om COVID-19 fra regeringen og myndighederne meget alvorligt. Derfor har bestyrelsen besluttet at indstille al aktivitet i foreningen fra og med 12. marts og foreløbigt frem til og med søndag den 29. marts.

Vi er en forening, der tager vores del af ansvaret på os i forhold til at gøre vores for at stoppe spredningen af virussen. Vi er samtidig meget opmærksomme på, at vi er en forening med mange aktive medlemmer og hold, der havde planlagt at deltage i mange opvisninger – og vi er naturligvis rigtigt ærgerlige over, at dette pt må sættes på pause. Vi vil i løbet af den kommende tid træffe endelig afgørelse omkring gennemførelsen af vores egen PI opvisning, 4. april.

Som situationen er, forventer vi, at der i løbet af de næste to en halv uge vil komme nye anbefalinger, henstillinger eller direkte forbud fra myndighederne – og vi vil følgelig give alle aktive medlemmer yderligere informationer, når vi ved, hvordan situationen ser ud i slutningen af marts.

Igen, vi beklager over for vores mange medlemmer og instruktører – men håber på forståelse i denne ekstraordinære og udfordrende tid.