Nyt om sæson 18/19 (opdateret 12. august)

Bestyrelsen arbejder fortsat på højtryk for at få detaljerne om den kommende sæson helt på plads. Men vi kan på nuværende tidspunkt offentliggøre følgende:

  • Danseholdet PI-X fortsætter, onsdage kl. 20-22/22.30 i Dansesalen på Institut for Idræt. Andrea Joensen fortsætter som instruktør, og hun får følge af Nikoline Sofie Sjøberg. Find Facebook-event her.
  • PI Opvisningsholdet fortsætter, torsdag aftener i DGI-Byen (rytmer i Forsamlingshuset og springere i Gymnastikhuset), og et nyt instruktør-team er klar. På rytmesiden fortsætter Nicoline Geertsen, og hun får selskab af Rikke Hollen og Mathilde Overmark. På springsiden bliver det Oliver Sansolios Eyley og Mathias Frost Ebstrup. Mere info følger om holdbeskrivelse og opstartstidspunkt. Find Facebook-event her.
  • PI Dans fortsætter, tirsdage kl. 20-22 i Spejlsalen på Idrætsfabrikken, og stadig med Mette Refshauge som instruktør. Find Facebook-event her.
  • PI Elitepiger vender tilbage efter et års pause med Mette Nagel Nielsen som instruktør. Holdet kommer til at træne onsdag kl. 20-22 i multisalen på Utterslev Skole (spejle). Find Facebook-event her.
  • Danseholdet PI Urban flytter til mandage kl. 19-21 i multisalen på Vesterbro Ny Skole og med en ny instruktør-konstellation. Signe Thomsen fortsætter, og hun får selskab af Janice, som vi glæder os til at byde velkommen som PI-instruktør. Find Facebook-event her.
  • PI Piger flytter også ugedag til onsdag kl. 18-20 i multisalen på Utterslev Skole (spejle). Og her er der ny instruktør: Maja Sørensen. Find Facebook-event her.
  • PI Retro fortsætter, torsdag kl. 19.30-21.30 i multisalen på Vesterbro Ny Skole, og fortsat med Elisabeth Haslund som instruktør. Find Facebook-event her.
  • PI Styrke fortsætter – og OBS OBS OBS – nyt træningssted og tid. Holdet kommer i den kommende sæson til at træne i den store hal på Institut for Idræt, onsdage kl. 20-22. Det er som sædvanligt med Eva & Flex ved roret.
  • Familieholdet PI Pusling (Syd) fortsætter søndag morgener kl. 10-11, og stadig med Jette, Bjarke, Thea & Danny som instruktører. Find Facebook-event for opstarten her.
  • Derudover opruster vi med PI Pusling (Nord), som også kommer til at træne søndag morgener, kl. 9-10 i Idrætshallen på Utterslev Skole, Kbh. NV. Og vi er glade for at byde et helt nyt trænerteam velkommen i foreningen: Jesper Kirial, Esben Lysemose & Stefan Graversen. Se Facebook-event for opstarten her.

Vores sæson begynder officielt i den første uge af september, men tjek info på det pågældende hold. Enkelte hold kan nemlig have opstart lidt tidligere eller senere.

Vedr. aldersgrænser (som vi får mange spørgsmål om!): Med undtagelse af vores familiehold samt de hold, der har en særlig forhøjet aldersgrænse (Retro + Styrke), hedder grænsen 18 år for deltagelse i samtlige hold. Det betyder i praksis, at man SKAL være fyldt 18 år inden nytår i den igangværende sæson. Så man kan være 17 år ved opstart, så længe man fylder 18 år inden 1. januar 2019.

Mht. tilmelding og indmeldelse – det sker EFTER udtagelserne på de udtagede hold. På familieholdene og PI Styrke sker tilmelding ved at møde op til den første træning.

Tag eventuelt et kig her, hvor du kan finde svar på de mest typiske spørgsmål, vi modtager.

God sommer til alle!